Ρέθυμνο: Σύλληψη τριών ατόμων για ναρκωτικά

Ρέθυμνο: Σύλληψη τριών ατόμων για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν τρία άτομα στο Ρέθυμνο για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικά, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Πρόκειται για δύο 27χρονους Έλληνες και έναν 28χρονο αλλοδαπό για τους οποίους η ΕΛ.ΑΣ αξιοποίησε στοιχεία που ήρθαν στη διάθεση της. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διαπιστώθηκε ότι είχαν αποσταλεί στους τρεις συλληφθέντες πέντε ταχυδρομικοί φάκελοι οι οποίοι περιείχαν συνολικά 25,8 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας και σπόρους κάνναβης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κοινή τους οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 45,5 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κάνναβης σε μορφή σοκολάτας, μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας ΜDMA και αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό.

 

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι οι ταχυδρομικοί φάκελοι είχαν αποσταλεί από τον 28χρονο αλλοδαπό πριν την άφιξη του στην Ελλάδα. Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

 

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα