Συντετριμμένοι οι γονείς του 15χρονου Θοδωρή που παρασύρθηκε από ΙΧ

Συντετριμμένοι οι γονείς του 15χρονου Θοδωρή που παρασύρθηκε από ΙΧ

Ένας νεαρός ποδηλάτης, ο 15χρονος Θοδωρής, έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην Αμαλιάδα. 

Οι γονείς του συντετριμμένοι μιλούν στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Μαζί σου». Η μητέρα του δε, εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η σορός του Θοδωρή.  

«Ήταν λίγα μέτρα έξω από το σπίτι. Εκείνο το σημείο είναι επικίνδυνο δεν υπάρχει φωτισμός, δεν υπάρχει τίποτα. Εγώ ξέρω ότι το παιδί ήταν στο πεζοδρόμιο με το ποδήλατο και την ώρα που πήγαινε να περάσει απέναντι, το παρέσυρε αυτός και το χτύπησε και ήταν ακαριαίο. Αυτός ήταν μεθυσμένος» είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα και πρόσθεσε: «Επιχείρησε να φύγει, τον έβγαλαν τα παιδιά έξω, του έσπασαν τα τζάμια».

Εκείνη την ώρα δεν είχε βάρδια. Ενημερώθηκε τηλεφωνικά για την τραγωδία. «Δεν εργαζόμουν εκείνη την ώρα. Με πήραν τηλέφωνο γύρω στις 12».

Το δυστύχημα έγινε 100 μέτρα μακριά από το σπίτι – 5 λεπτά πριν είχα πάρει τα παιδιά τηλέφωνο

Ο πατέρας του Θοδωρή μιλά συντετριμμένος. «Μόνος μου τα έχω μεγαλώσει, είμαι χωρισμένος κι έχω εγώ την επιμέλεια. Έχω 4 παιδιά, αγόρια, ο Θοδωρής ήταν ο μικρότερος».

«Τα τέσσερα παιδιά περπατούσαν από την Αμαλιάδα κι έρχονταν στο σπίτι. Πάνω στη στροφή ερχόταν ένα φορτηγό και άναψε τα φώτα και ο άλλος έχασε τον έλεγχο και βγήκε έξω από τον δρόμο. Αυτός που οδηγούσε το αυτοκίνητο, έπεσε πάνω στο παιδί  μου. Μόνο ο γιος μου είχε ποδήλατο»

Ο συνήγορος του οδηγού, Ανδρέας Νικολακόπουλος απαντά:

«Ο πελάτης είναι συντετριμμένος. Δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για το τραγικό συμβάν καθώς ο ποδηλάτης κινείτο στο ρεύμα πορείας του, νυκτερινή ώρα σε σημείο που δεν υπήρχε φωτισμός. Νόμιζε ότι δεν είχε συγκρουστεί με κάποιο άλλο αντικείμενο. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα σήμερα και αφέθηκε ελεύθερος».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα