Τροχαίο Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο με το ΙΧ να χτυπά και να εγκαταλείπει την 18χρονη

Τροχαίο Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο με το ΙΧ να χτυπά και να εγκαταλείπει την 18χρονη

Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας σε κρίσιμη κατάσταση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας η 18χρονη φοιτήτρια που τα ξημερώματα του Σάββατου παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη λεωφόρο Θησέως με τον οδηγό να την εγκαταλείπει βαρύτατα τραυματισμένη στην άσφαλτο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open ο πατέρας της τόνισε πως η κόρη του σώθηκε για λίγα μόλις λεπτά και χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Σε νέο βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε το Open, έχουν καταγραφεί δυο κοπέλες να βλέπουν σε κατάσταση σοκ το σώμα της φοιτήτριας αιμόφυρτο στην άσφαλτο και τον οδηγό να πατά γκάζι και να εξαφανίζεται.

Δευτερόλεπτα μετά και λίγα μόλις μέτρα μακριά ο οδηγός ενός ταξί ακινητοποιεί το όχημα του στη δεξιά λωρίδα και κάνει όπισθεν στη Θησεως για να βοηθήσει την 18χρονη που είναι βαρύτατα τραυματισμένη.

Την ίδια ώρα ο οδηγός του μικρού μαύρου οχήματος με ταχύτητα διασχίζει την λεωφόρο Θέσεως με κατεύθυνση προς τον Πειραιά. Κάμερες ασφαλείας καταγράφουν την διαφυγή του ενώ το αριστερό μπροστινό φανάρι είναι σπασμένο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα