Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στο Κορωπί

Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στο Κορωπί

Συγκλονίζει το βίντεο ντοκουμέντο από την τραγωδία στην άσφαλτο στο Κορωπί, προτού καν φτάσουν τα ασθενοφόρα στο σημείο. Πυροσβέστες επιχειρούν με αφρό στο γεμάτο με καύσιμα βυτιοφόρο για να προλάβουν την έκρηξη.

Οι αρχές καλούν τους περιοίκους να απομακρυνθούν σε απόσταση ασφαλείας, ενώ οδηγός και συνοδηγός του φορτηγού με το οποίο συγκρούστηκε το βυτιοφόρο, ανασύρονται νεκροί.

Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός του βυτιοφόρου μεταφέρεται αρχικά στο Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς και έπειτα στο ΚΑΤ για περαιτέρω νοσηλεία.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Alpha ευχαριστεί τον Θεό που ζει, ενώ σημειώνει πως δεν θυμάται το ο,τιδήποτε από το τροχαίο.

Κορωπί: Το σενάριο της προσπέρασης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο δυστύχημα είχε εμπλοκή και τρίτο όχημα. Συγκεκριμένα υπάρχει μαρτυρία, που αναφέρει ότι ένα αυτοκίνητο προσπέρασε το βυτιοφόρο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο δρόμο του φορτηγού. Ο οδηγός του φορτηγού πραγματοποίησε έτσι ελιγμό για να το αποφύγει, χάνοντας τον έλεγχο του οχήματός του και τελικά να συγκρουστεί με το βυτιοφόρο.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα