Τροχαίο με βυτιοφόρο στην Κορωπίου – Μαρκοπούλου: Δυο νεκροί, συναγερμός για διαρροή καυσίμων

Τραγωδία στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Κορωπίου – Μακροπούλου. Πληροφορίες πως οι δυο άνθρωποι που είχαν εγκλωβιστεί είναι νεκροί. Τραυματίας στο Γενικό Κρατικό ο οδηγός του βυτιοφόρου. Διαρροή καυσίμων από το βυτιοφόρο που συγκρούστηκε με Ι.Χ. και φορτηγό. Εντολή της αστυνομίας στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους!

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Κορωπίου – Μαρκοπούλου, όπου λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (16.05.2019), υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, ένα βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα συγκρούστηκε με ένα φορτηγό κι ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους δυο άνθρωποι, ενώ ο οδηγός του βυτιοφόρου τραυματίστηκε.


Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, που έχει στήσει μπλόκο σε απόσταση 500 μέτρων από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο. Και αυτό γιατί από τη σύγκρουση υπάρχει διαρροή καυσίμων από το βυτιοφόρο. Μάλιστα, έχει ζητηθεί από τους κατοίκους να μη βγαίνουν από τα σπίτια τους μέχρι να ελεγθεί η διαρροή.

Υπό αδιευκρίνιστες, ακόμη, συνθήκες, το γεμάτο καύσιμα βυτιοφόρο συγκρούστηκε με ένα φορτηγό και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση εγκλωβίστηκαν οι οδηγοί όλων των οχημάτων. Μετά από επέμβαση και επιχείρηση της πυροσβεστικής, απεγκλωβίστηκε πρώτος ο οδηγός του βυτιοφόρου, που μεταφέρθηκε τραυματίας στο Γενικό Κρατικό της Αθήνας.

Λίγη ώρα αργότερα, οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν άλλους δυο ανθρώπους, που όμως δυστυχώς ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια των οχημάτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο νεκροί.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα