Χαλάνδρι: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία

Χαλάνδρι: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία

Οι αστυνομικοί βρήκαν σημείωμα του πατέρα που σκότωσε το τετράχρονο παιδί του και αυτόχειρα στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι. Ο 27χρονος με καραμπίνα δολοφόνησε το παιδί του και εν συνεχεία αυτοκτόνησε. 

Το σημείωμα έχει βρεθεί στην κατοχή της 21χρονης συζύγου του, ωστόσο φαίνεται να ανήκει στον ίδιον. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι με αυτό εξηγεί τους λόγους που όπλισαν το χέρι του και τον οδήγησαν στη δολοφονία του γιου του και εν συνεχεία στην αυτοκτονία.   

Γράφει μεταξύ άλλων πως χρειάστηκε ο ίδιος να γίνει μάνα και πατέρας για τον 4χρονο Βασίλη και καταλήγει με ένα «μεγάλο συγγνώμη».

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτή την κατάσταση, δεν έπρεπε να μας είχες αφήσει. Κουράστηκα να είμαι και μάνα και πατέρας. Ιωάννα σου ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη. Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα, ο Βασιλάκης δεν πόνεσε«, έλεγε επίσης στο σημείωμα…

Ράκος και η μητέρα του 27χρονου παιδοκτόνου και αυτόχειρα

Την ίδια ώρα, συγκλονισμένη εμφανίζεται στις εικόνες που μετέδωσε το Open και η μητέρα του πατέρα που σκότωσε το παιδί του πριν αυτοκτονήσει. Η ίδια φαίνεται έξω από την Ασφάλεια βορειοανατολικής Αττικής να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, αφού λίγο νωρίτερα είχε χάσει τις αισθήσεις της μπροστά στους αστυνομικούς, οι οποίοι προσπαθούσαν να ρίξουν «φως» στα στοιχεία της σοκαριστικής υπόθεσης.

Όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία η ταραγμένη σχέση του 27χρονου με την εν διαστάσει σύζυγό του ήταν ο καταλύτης για την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι, στην οδό Τυμφρηστού.

Ωστόσο, ένα άλλο σενάριο αναφέρει πως ο 27χρονος φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα από την ηλικία των 14 ετών, όταν χάνει τον πατέρα του από καρκίνο. 

Πάντως δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ, αν και, σύμφωνα με πληροφορίες, δικοί του άνθρωποι τον προέτρεπαν να το κάνει.

Αν και η τραγωδία έγινε γνωστή χτες, Κυριακή, ο ιατροδικαστής που έκανε αυτοψία στο σπίτι, εκτιμά πως αυτή συνέβη αρκετές ώρες πριν αποκαλυφθεί.

Γύρω στις 9 το πρωί της Κυριακής η σύζυγος του 27χρονου και μητέρα του παιδιού, 21 ετών, Ρομά, πήγε στο σπίτι επειδή δεν απαντούσε στο τηλέφωνο ο άντρας της. Μαζί της ήταν η αδελφή της. Μόλις άνοιξε την πόρτα αντίκρυσε το αποτρόπαιο θέαμα. Άρχισε να ουρλιάζει, έπαθε σοκ και οι γείτονες που άκουσαν τις κραυγές ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν πως ακόμα και οι αστυνομικοί κατέβηκαν από το διαμέρισμα δακρυσμένοι.

Ο 27χρονος εργαζόταν παλιά σε σούπερ μάρκετ, αλλά τελευταία εργαζόταν μόνο περιστασιακά.

Η καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε το παιδί και κατόπιν την έστρεψε στον εαυτό του είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη.

Ξεσπά η θεία του 4χρονου – «Χτυπούσε και το παιδί»!

Την ίδια ώρα, έξαλλη μιλά στις κάμερες η θεία του άτυχου παιδιού, η οποία καταγγέλλει πως ο 27χρονος πρωταγωνιστής της τραγωδίας στο Χαλάνδρι χτυπούσε και το παιδί: «Βλέπαμε σημάδια πάνω στο παιδί και λέγαμε τι το κάνει; Μέχρι και δαγκωνιές είχε στην πλατούλα του το παιδί το καταλαβαίνετε;«.

Η ίδια κατηγορεί τον 27χρονο πως «ήταν τρελός», ενώ υποστηρίζει πως η αδελφή της τον ρωτούσε συνέχεια «πότε θα βάλει μυαλό». «Μας πήρε το παιδί μας», συνεχίζει.

Παράλληλα, η γιαγιά του άτυχου παιδιού (σ.σ. από την πλευρά της μητέρας), εμφανίστηκε συγκλονισμένη μπροστά στις κάμερες. Με δάκρυα στα μάτια και με το σοκ να την έχει εμφανώς κυριεύσει, τονίζει: «Όλα τα κοριτσάκια που έχουν παιδάκια και κακοποιούνται από τους άντρες τους, να πάρουν τα παιδιά τους και να φύγουν μακριά…«.

 Με πληροφορίες από: newsit, thetoc, Alpha, Open TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα