Καβάλα: Ανήλικα αδέλφια τρύπωσαν σε σπίτι ηλικιωμένης

Καβάλα: Ανήλικα αδέλφια τρύπωσαν σε σπίτι ηλικιωμένης

Oι απεγνωσμένες εκκλήσεις μιας ηλικιωμένης για βοήθεια κινητοποίησαν τους γείτονες που είδαν δύο ανήλικους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, να βγαίνουν τρέχοντας από τη μονοκατοικία της στη συνοικία του Βύρωνα στο κέντρο της Καβάλας και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. επενέβησαν άμεσα και πέρασαν χειροπέδες στα δυο αδέλφια που είχαν τρυπώσει στο σπίτι από το παράθυρο. Στην Ασφάλεια σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για απόπειρα κλοπής και σε βάρος των γονέων τους για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, αλλά όπως έγινε γνωστό δεν ήταν η πρώτη φορά που συλλαμβάνονται για διάρρηξη!

*** Δυο οχήματα και ένα κατάστημα σε περιοχές της Ημαθίας διέρρηξε από τις αρχές του έτους ένας 27χρονος Έλληνας που ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας. Σε βάρος του δράστη, που είχε «σηκώσει» ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 1.800 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

*** Μπήκε σε ένα κατάστημα στη Λάρισα για να ψωνίσει μία 27χρονη Ελληνίδα, αλλά η ιδιοκτήτρια την αντιλήφθηκε να «βουτάει» 150 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και κάλεσε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στην δικαιούχο, συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια που ερευνά αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

*** Σε ένα τμήμα νοσοκομείου της Πάτρας τρύπωσε ένας 32χρονος Έλληνας και, από ένα άδειο γραφείο, αποπειράθηκε να κλέψει την τσάντα ενός γιατρού! Όμως, έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που τον παρέδωσαν στην Ασφάλεια και από εκεί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα