Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Τι όπλισε το χέρι του πατέρα

Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Τι όπλισε το χέρι του πατέρα

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η ασύλληπτη τραγωδία στο Χαλάνδρι, με τον 27χρονο πατέρα να σκοτώνει τον 4χρονο γιο του με καραμπίνα και στη συνέχεια να αυτοκτονεί. 

Η οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι αποκαλύφθηκε λίγο πριν από 11:00 το πρωί της Κυριακής (07.04.2019) όταν γείτονες στην οδό Τυμφρηστού άκουσαν πυροβολισμό από καραμπίνα μέσα από το σπίτι του 27χρονου. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.

Γείτονες του 27χρονου δήλωσαν στο newsit.gr πως άκουσαν τις σειρήνες τον περιπολικών περίπου στις 10:30 το πρωί. Αμέσως επικράτησε αναστάτωση. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι είχε συμβεί και μόλις έγινε γνωστό, όλοι «πάγωσαν» από το σοκ.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα: ο 27χρονος πατέρας νεκρός και δίπλα του το άψυχο κορμάκι του 4χρονου αγοριού. Σκότωσε το παιδί και αυτοκτόνησε ήταν, από την πρώτη στιγμή, η εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. 

Οι αστυνομικοί έβγαιναν έξω κλαίγοντας

Άνδρας που βρισκόταν στην περιοχή του Χαλανδρίου όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία κατά την οποία ο 27χρονος πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και συγκλόνισε με τη μαρτυρία του:

"Δεν ακούστηκε τίποτα, και οι γείτονες είπαν ότι δεν άκουσαν κάτι. Ήταν αναστατωμένοι, συγκλονισμένοι, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το παιδί έκανε αυτό το πράγμα, όπως μου έλεγαν. Οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα και βγαίνοντας έκλαιγαν, έκλαιγαν..." είπε ο γείτονας του παιδοκτόνου.

Συγκλονιστική μαρτυρία: Βαρούσε τη μητέρα και τη σύζυγό του από μικρός 

Στο σημείο, στην οδό Τυμφρηστού στο Χαλάνδρι, εκτός από την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα του παιδιού, βρέθηκε και η θεία του αυτόχειρα.

Συγκλονιστική μαρτυρία: Χτυπούσε την μητέρα του και την αδελφή του απο μικρός

Η θεία του μιλώντας στους δημοσιογράφους αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας του 27χρονου. Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, είπε και από πολύ μικρός είχε δείξει βίαιο χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τη συγκλονισμένη από την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι γυναίκα, ο 27χρονος ανιψιός της, παλιότερα, ήταν βίαιος από μικρός και είχε φτάσει σε σημείο να χτυπά τόσο τη μητέρα όσο και την αδερφή του.

Πριν από μερικά χρόνια, ο Γ. γνώρισε την ανήλικη (τότε) Ρομά, η οποία έμελλε να γίνει γυναίκα και του μητέρα του παιδιού του. Όταν η σύντροφός του έμεινε έγκυος, αποφάσισαν να μείνουν μαζί. Συζούσαν για αρκετό καιρό πριν αποφασίσουν, πριν από σχεδόν έναν χρόνο, να παντρευτούν και να μετακομίσουν στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι.

Τα προβλήματα που είχε ο 27χρονος αυτόχειρας είχαν οδηγήσει το ζευγάρι στην απόφαση να απευθυνθεί σε έναν ειδικό για να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά προβλήματα.

Η θεία του αυτόχειρα πατέρα αποκάλυψε ότι ο 27χρονος δεν εργαζόταν συστηματικά αλλά έκανε κάποιες περιστασιακές δουλειές και πρόσφατα, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, είχε δουλέψει σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενοίκιο του σπιτιού στο Χαλάνδρι να πλήρωναν οι γονείς του, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τον γιο τους και την οικογένειά του.

Ο καυγάς πριν από την τραγωδία στο Χαλάνδρι

Το «γιατί» οδηγήθηκε ο 27χρονος στην αυτοκτονία, αφού πρώτα σκότωσε το παιδί του είναι το μεγαλύτερο ζητούμενο. Όπως αποκαλύπτεται από τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας, ο αυτόχειρας ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του. Την κατηγορούσε πως διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις και οι καυγάδες τους ήταν συνεχείς και έντονοι.

Ο τελευταίος έγινε το βράδυ του Σαββάτου (06.04.2019) δια τηλεφώνου. Το ζευγάρι τσακώθηκε από το τηλέφωνο για άλλη μια φορά και μάλιστα πολύ έντονα. 

Από το πρωί της Κυριακής, τόσο η μητέρα του 4χρονου αγοριού όσο και η αδερφή της προσπαθούσαν να βρουν στο τηλέφωνο τον 27χρονο. Δεν πήγαινε το μυαλό τους τι είχε συμβεί μέσα στο διαμέρισμα της οδού Τυμφηστού στο Χαλάνδρι.

Προσπάθησαν να τους βρουν και μέσω γειτόνων αλλά μάταια. Λίγη ώρα αργότερα, έμαθαν το τραγικό νέο. Πως ο 27χρονος είχε σκοτώσει το παιδί και αυτοκτόνησε. Η τραγική μητέρα έφτασε αμέσως στο σημείο.

Οι γείτονες της οικογένειας δήλωσαν ότι ο 27χρονος δεν είχε πολλά πολλά μαζί τους. Όμως συχνά τον έβλεπαν μαζί με το 4χρονο αγοράκι του. 

Η μοναδική φορά που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του ήταν πριν από έξι μήνες. Τότε είχε γίνει ληστεία σε ένα γειτονικό, από το δικό του, σπίτι. Ο 27χρονος, περιγράφουν, είχε βγει και είχε καταφέρει να φωτογραφίσει τους ληστές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα