Θρίλερ με τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω. Τι εξετάζουν οι Αρχές

Θρίλερ με τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω. Τι εξετάζουν οι Αρχές

Την άκρη του νήματος, που θα δώσει απάντηση στο ερώτημα τι πραγματικά συνέβη στην 22χρονη Αρετή από τη Βαρβάσαινα Ηλείας αναζητούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς μέχρι στιγμής τα δεδομένα στο θρίλερ είναι ότι δεν είχε γίνει πάρτι στο διαμέρισμα της φοιτήτριας, όπως φέρεται ότι είχε πει η σπιτονοικοκυρά της και πως ο θάνατός της επήλθε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι αστυνομικοί φέρεται ότι έχουν καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη από το βράδυ της Πέμπτης ως την τελευταία επικοινωνία της Αρετής με την οικογένειά της. Όμως, θα έχουν πιο σαφή εικόνα όταν πάρουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα από την εξέταση των αποτυπωμάτων, αλλά και τα δεδομένα από τον υπολογιστή και το Facebook της 22χρονης.

Ως τότε, προσπαθούν να εξακριβώσουν αν υπήρχε άλλο άτομο στο διαμέρισμα της Αρετής όταν άφησε την τελευταία της πνοή ή λίγο πριν από τον θάνατό της.

“Αποδεικνύεται ότι η Αρετή είναι τραγικό θύμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της ανεξέλεγκτης χρήσης που επιτρέπει το υπάρχον κανονιστικό πλαίσιο σε διάφορες ομάδες να επιδίδονται σε εγκληματικές δραστηριότητες στο όνομα δήθεν κάποιων σατανιστικών ή άλλων δοξασιών”, ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 22χρονης, κ. Κώστας Τζαβάρας

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα