Τραγωδία στο Mall: Έπεσε στο κενό ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο η 40χρονη

Τραγωδία στο Mall: Έπεσε στο κενό ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο η 40χρονη

Τα αίτια της τραγωδίας με την πτώση και τον θάνατο γυναίκας μέσα στο Mall στο Μαρούσι την Τετάρτη το βράδυ αναζητά η αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο τύπο, όπως δείχνει η πρώτη ανάλυση του υλικού του κλειστού κυκλώματος του εμπορικού κέντρου, οι αστυνομικοί είδαν πως δευτερόλεπτα πριν την στιγμή της πτώσης η γυναίκα ήταν μόνη της και μιλούσε στο τηλέφωνο. Ξαφνικά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κουπαστή του ορόφου και να πέφτει στο κενό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20:50 όταν μία γυναίκα, περίπου 40 ετών, έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου στο κενό. Αμέσως διακομίσθηκε στο ΚΑΤ όπου άφησε και την τελευταία της πνοη.

Αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ήταν η τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα με την μικρή της κόρη που πόσταρε αμέσως μετά μία μαύρη εικόνα «Ο Θεός να βάλει το χέρι του» έγραψε.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό. Παρ΄ όλο που μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η γυναίκα βρέθηκε στο κενό, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, ή του δυστυχήματος, καθώς μιλούσε στο κινητό της την ώρα που περπατούσε, Αυτό ενισχύει το σενάριο του δυστυχήματος γιατί ίσως να ήταν αφηρημένη να μην πρόσεξε και χάνοντας την ισορροπία της να έπεσε στο κενό.

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε και η εταιρεία στην οποία ανήκει το εμπορικό κέντρο:

«Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens. Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή». 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα