Έβρος: Καταδίωξαν Ι.Χ. με πλαστή πινακίδα, όπλα και ναρκωτικά

Έβρος: Καταδίωξαν Ι.Χ. με πλαστή πινακίδα, όπλα και ναρκωτικά

Σήμα να σταματήσει για έλεγχο έκαναν σε μια επαρχιακή οδό του Έβρου οι αστυνομικοί του τμήματος Αλεξανδρούπολης σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη.

Το ύποπτο όχημα ακινητοποιήθηκε με τη βοήθεια αστυνομικών της Τροχαίας και συνελήφθησαν ο 30χρονος Έλληνας οδηγός που είχε παραβίασει τους περιοριστικούς όρους διαμονής οι οποίοι του είχαν επιβληθεί από τις δικαστικές αρχές και στην κατοχή του βρέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ο 24χρονος συνεπιβάτης που είχε πάνω του ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 24 εκατοστών.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι το όχημα έφερε πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας, ενώ η κρατική είχε αφαιρεθεί για τροχαία παράβαση. Το όχημα κατασχέθηκε και οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για πλαστογραφία, παραβάσεις των νόμων περί όπλων, περί ναρκωτικών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και παραβίαση περιορισμών διαμονής κατά περίπτωση.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα