Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Το παιδάκι φώναζε - Έριξε το παιδί της στο κενό και έπεσε και η ίδια

Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Το παιδάκι φώναζε - Έριξε το παιδί της στο κενό και έπεσε και η ίδια

Συγκλονίζει η τραγωδία στο Νέο Κόσμο. Μια γυναίκα με το παιδί της έπεσαν από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Προκοπίου Κατσαντώνη.

Τοπεριστατικό έγινε το απόγευμα της Τρίτης στις 4.30 μμ. Η μητέρα έβαλε τέλος στη ζωή της αλλά και στη ζωή του 4,5 ετών παιδιού της

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τόσο η μητέρα ηλικίας περίπου 40 ετών, όσο και το  κοριτσάκι είναι  νεκροί.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η γυναίκα πρώτα έριξε το παιδί της στο κενό και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, μια μητέρα μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της ήταν αυτόπτης μάρτυρας της σκηνής, και παρά το γεγονός ότι έκανε έκκληση στη γυναίκα να μην πέσει από το μπαλκόνι, δεν κατάφερε να ανποφευχθεί το τραγικό συμβάν.  

Το παιδί  διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α «Π. & Α. Κυριακού» στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, χωρίς σφυγμό και  με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. 

Θέλω τον μπαμπά μου - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τη διπλή τραγωδία

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την ανείπωτη τραγωδία το απόγευμα της Τρίτης στο Νέο Κόσμο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μία γυναίκα πέταξε το παιδί της από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας και στη συνέχεια έπεσε και εκείνη στο κενό. Η μητέρα βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ το παιδάκι ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.

Την ώρα της τραγωδίας, ο σύζυγος και πατέρας προσπαθούσε να μπει στο διαμέρισμα, έχοντας μόλις παρκάρει το αυτοκίνητό του, ενώ οι ένοικοι προσπαθούσαν μάταια να μεταπείσουν τη γυναίκα.

«Έκρυψα τα παιδιά στην γωνία και την βλέπω έξω από τα κάγκελα... Την παρακάλεσα να κάνω κάτι εγώ, και μου απάντησε ‘’ότι δεν μπορείς να κανείς τίποτα και έπεσε στο κενό’’» δήλωσε σοκαρισμένος στον ΣΚΑΪ ένας μάρτυρας.

«Γύρισα το κεφάλι μου και είδα μια γυναίκα να κρατά ένα παιδάκι έξω από τα κάγκελα. Της φώναξα "τί κάνετε εκεί;" Δεν μου απάντησε. Τής ξαναφώναξα. Το παιδάκι έκλαιγε και φώναζε "θέλω τον μπαμπά μου". Μού απάντησε ότι δεν βλέπω καλά, να βγάλω τα γυαλιά μου. Ρώτησα το γιο μου, που μου είπε ότι το μωρό ήταν έξω από τα κάγκελα» ανέφερε άλλος. 

«Τής έλεγα έμπα μέσα έμπα, αλλά μέχρι να βάλω παπούτσια να ανέβω είχε πέσει και εκείνη» δήλωσε άλλος μάρτυρας.

 Άλλος κάτοικος της περιοχής στο Νέο Κόσμο περιγράφει κι εκείνος με σοκαριστικές λεπτομέρειες τις δραματικές στιγμές.

Όλα έγιναν λίγα λεπτά αφού είχε επιστρέψει στο σπίτι από τη δουλειά ο άνδρας της νεαρής γυναίκας. Δυο λεπτά πριν η γυναίκα του πέσει, έφτασε στην πόρτα του διαμερίσματος, χτυπούσε για να του ανοίξει αλλά εκείνη είχε κλειδώσει από μέσα.

Ο γείτονας της οικογένειας περιγράφει πως τουλάχιστον δυο άνθρωποι προσπαθούσαν να την πείσουν να μην ρίξει το παιδί και να μην πέσει. Όμως εκείνη έμοιαζε αμετάπειστη. Πέταξε το παιδί και στη συνέχεια το ακολούθησε στο θάνατο. 

Ο αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει πως η συγκεκριμένη οικογένεια ποτέ δεν είχε απασχολήσει τη γειτονιά. Ήταν άνθρωποι ήρεμοι και χαρούμενοι με το κοριτσάκι τους, τη μικρή Έφη.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος και πατέρας. Από τον πέμπτο όροφο κατέβηκε στο δρόμο να δει τη γινόταν και είδε τη γυναίκα του και το παιδί του. Ο καταρρακωμένος άνδρας κατέρρευσε στα χέρια ενός γείτονα φωνάζοντας «γιατί να συμβεί σε εμένα», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Οι ανακριτές και οι ψυχολόγοι της ελληνικής αστυνομίας προσπαθούν έως αυτή την ώρα να καταλάβουν τα αίτια της τραγωδίας. Τι οδήγησε τη μητέρα να δώσει τέλος στη ζωή του παιδιού της και τη δική της.

Το παιδί μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Παίδων, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή παρά τις απέλπιδες προσπάθειές τους.

Καταθέτει στο αστυνομικό τμήμα Νέου Κόσμου ο πατέρας του άτυχου παιδιού

Στο νοσοκομείο Παίδων διακομίστηκε το παιδί που έπεσε από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με μαρτυρία γυναίκας που μαζί με τα παιδιά της βρέθηκε μπροστά στη διπλή τραγωδία, η μητέρα του παιδιού είχε βγάλει έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού το μικρό παιδί της που έκλαιγε, και τότε η γυναίκα προσπάθησε να την μεταπείσει. Εκείνη όμως δεν την άκουσε και το έριξε το παιδί στο κενό, ενώ στη συνέχεια έπεσε και η ίδια.

Αυτήν την ώρα αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από γείτονες, ενώ στο αστυνομικό τμήμα Νέου Κόσμου έχει κληθεί για κατάθεση ο πατέρας του παιδιού.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Παίδων για το κοριτσάκι

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου παρά τις προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς το μικρό κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή. 

«Κορίτσι ηλικίας 4,5 ετών διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α «Π. & Α. Κυριακού» στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, άσφυγμο με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το «Παίδων» για την απώλεια του παιδιού που έπεσε μαζί με τη μητέρα του από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο .

«Δηλωθείσα ώρα θανάτου 17:40», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση του Νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα