Λαμία: Θρίλερ με τον θάνατο της 44χρονης. Τι έδειξε η νεκροτομή

Λαμία: Θρίλερ με τον θάνατο της 44χρονης. Τι έδειξε η νεκροτομή

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της νεαρής γυναίκας στη Λαμία καθώς η ιατροδικαστής αφήνει υπόνοιες ότι μπορεί να πρόκειται για εκληματική ενέργεια. Κατά τη διάρκεια της νεκροτομής διαπίστωσε ότι οι κακώσεις που έχει στον αυχένα είναι τέτοιες που δεν θα μπορούσε η γυναίκα να έχει βάλει τέλος στη ζωή της.

Ήταν μία γυναίκα που τα είχε όλα. Νέα, όμορφη, επιτυχημένη επαγγελματίας, με έναν σύζυγο που τη λάτρευε και τρία υπέροχα παιδιά. Ο θάνατός της, έχει αφήσει άφωνους τους κατοίκους της Λαμίας. Και με μια απορία για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ που άλλαξε για πάντα την ήρεμη ζωή της νεαρής γυναίκας. 

Η 44χρονη ήταν στο σπίτι με τα τρία ανήλικα παιδιά. Τα έβαλε για ύπνο, τα φίλησε. Στις δέκα το βράδυ μίλησε στο τηλέφωνο με τη μητέρα της και στις έντεκα με μία φίλη της. Ο σύζυγός της ήταν στη δουλειά, στην επιχείρηση που έχει. Επέστρεψε αργά στο σπίτι. Μόλις μπήκε μέσα βρήκε νεκρή τη σύζυγό του.

Ο πατέρας της - που είναι αντιδήμαρχος στη Μακρακώμη - συντετριμμένος μιλώντας σε τοπικό κανάλι εξήγησε ότι η κόρη του δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα. 

Μια χαρά ήταν η κόρη μου , πετυχημένη, οικογένεια, πετυχημένη στην καριέρα της , πετυχημένη σε όλα, δεν είχε εχθρούς είχε μόνο φίλους.Ήταν μια κακή στιγμή και τίποτα περισσότερο

Η νεκροτομή που αλλάζει τα δεδομένα στον θάνατό της

Αρχικά όλα  έδειχναν ότι η νεαρή γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της, καθώς δίπλα της βρέθηκε ένα κομμάτι ύφασμα. Όμως, το πόρισμα της ιατροδικαστή αφήνει υπόνοιες ότι μπορεί το είδος θανάτου να είναι διαφορετικό. Σύμφωνα με το πόρισμα ο θάνατος της γυναίκας ήταν ασφυκτικός και είχε μετατόπιση σπονδύλων.

«Και η εισαγγελική αρχή έκρινε σκόπιμο -και όχι μόνο σκόπιμο και επιβεβλημένο-  να διατάξει περαιτέρω έρευνα προκειμένου να δει εάν πρόκειται περί εγκληματικής ενέργειας» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Δούμας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα