Ραγδαίες εξελίξεις στη υπόθεση θανάτου του δικηγόρου. Τι ζητεί η οικογένειά του

Ραγδαίες εξελίξεις στη υπόθεση θανάτου του δικηγόρου. Τι ζητεί η οικογένειά του

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ με την υπόθεση θανάτου του 28χρονου δικηγόρου η σορός του οποίου βρέθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης σε βραχώδη περιοχή στα Τουρκοβούνια.

Η οικογένειά του, ζήτησε να γίνει δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση καθώς αποκλείει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Έτσι ορίστηκε τεχνικός σύμβουλος για την ιατροδικαστική αξιολόγηση των ευρημάτων στη σορό του 28χρονου. Πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον του δικηγόρου, υποστηρίζουν ότι δεχόταν απειλητικά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο.

Στο αυτοκίνητό του, το οποίο βρέθηκε παρατημένο σε σημείο του περιφερειακού δρόμου Γαλατσίου με τα παράθυρα ανοιχτά και τα κλειδιά στη μίζα, βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού το πορτοφόλι του, η ταυτότητα του και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε αρχικά τη σορό του έκανε λόγο για πολλαπλές κακώσεις σώματος σε κεφάλι, κοιλία και δεξιό μηρό οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αλλά πιθανότατα σε αυτοκτονία.

Πρόσωπα από το στενό φιλικό περιβάλλον του άτυχου δικηγόρου, ωστόσο υποστηρίζουν πως ο 28χρονος δεν είχε λόγους να αυτοκτονήσει. Παρόλα αυτά επισήμαναν, ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα καθώς δανειζόταν συνεχώς χρήματα προκειμένου να καλύψει κάποιες οφειλές του.

Οι μαρτυρίες των φίλων του οδήγησαν την οικογένεια του στην απόφαση να ζητήσει νέα ιατροδικαστική εξέτασης της σορού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστής που ορίστηκε ως τεχνική σύμβουλος από την πλευρά της οικογένειας εξέτασε τη σορό, και θεωρεί ως ιδιαίτερα σοβαρή την ύπαρξη δυο τουλάχιστον τραυμάτων στο κρανίο του άτυχου δικηγόρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την πτώση του στο γκρεμό.

Πηγή πληροφοριών/ ΦΩΤΟ: ant1news.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα