Το τελευταίο αντίο στον 30χρονο δικηγόρο που βρέθηκε νεκρός – Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Το τελευταίο αντίο στον 30χρονο δικηγόρο που βρέθηκε νεκρός – Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 30χρονο δικηγόρο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης, σε χαράδρα στα Τουρκοβούνια.

Η κηδεία του είναι προγραμματισμένη στις 15:00 το μεσημέρι, με την οικογένειά του να αδυνατεί να πιστέψει πως έδωσε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί Σου», ο 30χρονος δικηγόρος προερχόταν από μία πάρα πολύ καλή οικογένεια, με πατέρα στρατιωτικό και μητέρα αστυνομικό, ενώ είχε άλλα τέσσερα αδέρφια.

Όσοι τον γνώριζαν καλά, κάνουν λόγο για ένα συγκροτημένο άτομο, χωρίς ψυχολογικά προβλήματα.

Οι δικοί του άνθρωποι, εικάζουν πως κάτι μεσολάβησε τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης, όταν  έφυγε από το μεγάλο δικηγορικό γραφείο στο οποίο εργαζόταν.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή έκαναν λόγο για αυτοκτονία, ενώ δεν εντοπίστηκαν χαρακτηριστικά σημάδια πάλης.

Ο 30χρονος είχε:

Πολλαπλές κακώσεις σώματος (κεφαλής, θώρακος, κοιλίας, δεξιού μηρού) εξαιτίας της πτώσης από ύψος. 

Κάταγμα το κρανίο και τα πλευρά, ρήξη ήπατος, ρήξη σπλήνας περινεφρικό αιμάτωμα αριστερά, κάταγμα δεξιού μηρού.

To χρονικό του μυστηρίου

Ο νεαρός δικηγόρος είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Τρίτης. Ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο είχε συνομιλήσει πριν από δυο μέρες ήταν ο αδελφός του και όταν την Τρίτη δεν πήγε στο δικηγορικό γραφείο, όπου εργαζόταν, σήμανε συναγερμός. 

Τα ερωτήματα που βασανίζουν τους γονείς και τα τέσσερα αδέλφια του είναι πολλά. Κι αυτό γιατί το αυτοκίνητό του βρέθηκε σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σημείο που βρέθηκε η σορός του. 

Αυτό που προκαλεί προβληματισμό είναι ότι από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο δικηγόρος, ο νεαρός άφησε το αυτοκίνητό του, διένυσε με τα πόδια μια απόσταση ενός χιλιομέτρου, ανέβηκε πάνω σε έναν βράχο και υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες βρέθηκε στο κενό, σε χαράδρα βάθους περίπου 30 μέτρων. 

Επίσης στο αυτοκίνητο του νεαρού δικηγόρου βρέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο, τα κλειδιά του και το πορτοφόλι του με ένα σεβαστό ποσό μέσα, οπότε αποκλείεται το ενδεχόμενο της ληστείας.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα