Τουρκοβούνια: Θρίλερ με τον θάνατο του νεαρού δικηγόρου. Αυτοκτονία ή κάτι άλλο;

Τουρκοβούνια: Θρίλερ με τον θάνατο του νεαρού δικηγόρου. Αυτοκτονία ή κάτι άλλο;

Στο σκοτάδι είναι ακόμα οι έρευνες για τα αίτια του θανάτου του 28χρονου δικηγόρου ο οποίος βρέθηκε νεκρός ο οποίος είχε δηλωθεί αγνοούμενος από το βράδυ της Τρίτης 12/03 και βρέθηκε νεκρός σε μια χαράδρα στα Τουρκοβούνια.

Η εξαφάνιση του 28χρονου δικηγόρου είχε δηλωθεί από το βράδυ της περασμένης Τρίτης και οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες για τον εντοπισμό του. Την Τετάρτη (13/03) εντοπίσθηκε το αυτοκίνητό του σε περιοχή στα Τουρκοβούνια και αμέσως σήμανε συναγερμός. Μέσα σε αυτό, ένα σκούρο Opel Astra, σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και ένα πορτοφόλι με χρήματα. Βρέθηκαν επίσης δικογραφίες από υποθέσεις που χειριζόταν αφού εργαζόταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Αθήνας. Ο νεαρός δικηγόρος είχε φύγει αργά το βράδυ από το γραφείο του και την επομένη το πρωί δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο με αποτέλεσμα να δηλωθεί η εξαφάνισή του.

Οι έρευνες των αστυνομικών κατέληξαν σε ένα μακάβριο εύρημα. Το πτώμα του νεαρού δικηγόρου σε μια χαράδρα στα Τουρκοβούνια. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή μιλούσαν για  αυτοκτονία, ωστόσο πιο ασφαλή συμπεράσματα θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής μετά το μεσημέρι.

Ο 28χρονος δικηγόρος έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι το οποίο και προβληματίζει τους ειδικούς. Το ερώτημα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν είναι εαν το τραύμα στο κεφάλι προκλήθηκε από την πτώση στην χαράδρα ή αν συνέβη κάτι διαφορετικό το μοιραίο βράδυ.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες δεν υπάρχει σημάδι δολοφονικής ενέργειας αλλά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά μέχρι το τέλος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα