Έγκλημα-Χαλάνδρι: Έμεινα με το πτώμα για 15 μέρες. Η κατάθεση της 56χρονης

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα σε διαμέρισμα του Χαλανδίου, που είχε προκαλέσει αποτροπιασμό. 

Ειδικότερα, είχε βρεθεί μία σορός τυλιγμένη σε σεντόνι και δεμένη με ιμάντες, ενός 64χρονου άνδρα. Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες προ της ανεύρεσης της σορού.

Το πρωί του Σαββάτου συνελήφθη η 56χρονη σύντροφός του, σε ξενοδοχείο στο Παγκράτι, λίγο πριν κάνει check-out. 

Η αστυνομία την αναζητούσε εδώ και μέρες. Η γυναίκα φέρεται να είπε ότι εκείνο το βράδυ, ο άνδρας είχε πιει και τσακώθηκαν, ενώ μάλιστα κάποια στιγμή την έσπρωξε κιόλας. 

"Του έδωσα 5-6 ηρεμιστικά χάπια σε πορτοκαλάδα. Δεν ξέρω αν πήρε κι άλλα. Δεν αισθανόταν καλά και κάποια στιγμή κατάλαβα ότι πέθανε", φέρεται να δήλωσε. 

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι έμεινε δίπλα στο πτώμα 15 μέρες. Επιχείρησε να το δέσει με ιμάντες  για να το μετακινήσει και να το βγάλει έξω από το διαμέρισμα, όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Όταν άρχισε η έντονη δυσωσμία λόγω της αποσύνθεσης της σορού, αποφάσισε να φύγει. 

Η ιατροδικαστική εξέταση έχει δείξει ότι έχει γίνει εκχύμαση στο κάτω χείλος του θύματος που μπορεί να δικαιολογήσει απόφραξη μύτης και στόματος. Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος προέρχεται από ασφυξία. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ