Πέθανε ξαφνικά Εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς. Ξύπνησε και κατέρρευσε

Πέθανε ξαφνικά Εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς. Ξύπνησε και  κατέρρευσε

Τη ζωή του αιφνίδια έχασε ένας στρατιώτης της Προεδρικής Φρουράς, στη Μονάδα του, το βράδυ τη Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου. 

Όπως έγινε γνωστό, ο 24χρονος Εύζωνας αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια διακομίσθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα τον  ΣΚΑΪ, ο Εύζωνας από την Πάτρα και υπηρετούσε στην Προεδρική Φρουρά από τον Οκτώβριο.

Οι πληροφορίες λένε ότι λίγο νωρίτερα εκτέλεσε κανονικά την υπηρεσία του στον Άγνωστο Στρατιώτη, από τις 19.00 έως τις 20.00. Δε φέρεται να είχε κάποια ενόχληση, όταν πήγε στον θάλαμο της Προεδρικής Φρουράς για να ξεκουραστεί, μέχρι που τη  βραδινή επιθεώρηση, όταν και διαπιστώθηκε το πρόβλημα στην υγεία του.

Από τις 20:00 που τελείωσε την υπηρεσία του μέχρι τις 22:00 ο άτυχος νέος βρισκόταν στον θάλαμό του και ξεκουραζόταν.

Περίπου στις 22:15 τον ειδοποίησαν να βγει για το βραδυνό προσκλητήριο που ήταν προγραμματισμένο για τις 22:30 και την ώρα εκείνη δυστυχώς κατέρρευσε.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΠΖ) Σ. Θ. της Προεδρικής Φρουράς, ευρισκόμενος στη Μονάδα του τις βραδινές ώρες της 21 Φεβρουαρίου 2019, αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια διακομίσθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

 

 

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Σχετικά TAGS:
-
Σχολιάστε το άρθρο: