Αγρίνιο: Αποπλάνηση ανήλικης μέσω facebook - Ξεσπά η μητέρα

Κατηγορούμενος για κατάχρηση σε ασέλγεια και αρπαγή ανηλίκου θα παρουσιαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου ένας άνδρας που συνελήφθη την περασμένη νύχτα σε χωριό του δήμου Θέρμου.

Πρόκειται για μια περίεργη αλλά σοβαρή υπόθεση που απασχολεί τις τοπικές αστυνομικές αρχές που ενημερώθηκαν από οικείους μιας ανήλικης (λίγο πριν κλείσει τα 18 της χρόνιας) πως η κοπέλα παρασύρθηκε- ενδεχομένως μέσω διαδικτυακής επικοινωνίας- από έναν άνδρα 65 ετών και έφυγε από την οικία της στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 17χρονη επιβιβάστηκε, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, σε λεωφορείο που έκανε το δρομολόγιο Κέρκυρα-Αθήνα αλλά κατέβηκε στο Αντίρριο όπου ο άνδρας την περίμενε με το όχημα του και εν συνεχεία μετέβησαν στο σπίτι του σε χωριό του Θέρμου.

Εκεί έγινε το περασμένο βράδυ η έφοδος των αστυνομικών του Τμήματος Θέρμου κατά την οποία εντοπίστηκε η 17χρονη και συνελήφθη ο 65χρονος. Η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται ενώ θα παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση. Κατασχέθηκαν εξάλλου υπολογιστές του εν λόγω άνδρα.

Τι είπε η μητέρα της στο Open

«Το παιδί μου έμπλεξε με αυτόν στο Facebook και την αποπλάνησε. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε και την πήρε και την είχε μαζί του. Όταν είδα ότι η κόρη μου έλειπε και δεν είχε γυρίσει στο σπίτι μέχρι αργά το βράδυ, εγώ κατάλαβα ότι έφυγε και πήγε μαζί του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εμείς το ανακαλύψαμε από το Facebook. Είδα ότι μιλάει με αυτόν τον άγνωστο και αναρωτήθηκα σαν μάνα και εγώ, πως γίνεται να μιλάει με έναν άνθρωπο τόσο χρονών, τι να ζητάει και τι να θέλει» πρόσθεσε. «Τι ζήλεψε μία κοπέλα 17 ετών από αυτόν τον άνθρωπο; Tι να του ζήλεψε;» διερωτήθηκε.

 

 Open, agrinionews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα