Κέρκυρα: Αναπαράσταση της δολοφονίας. Βρέθηκε το φονικό εργαλείο

«Σας παρακαλώ, βοηθήστε με να βρω το παιδί μου», είναι η φράση που έλεγε ξανά και ξανά μέχρι στο τέλος να «λυγίσει» και να ομολογήσει ο 52χρονος πατέρας – δράστης του φριχτού εγκλήματος στην Κέρκυρα, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, χρειάστηκαν επτά ώρες ανάκρισης μέχρι να τον κάνουν να «σπάσει» και να ομολογήσει ότι σκότωσε την 29χρονη με βαρύ οικοδομικό εργαλείο.

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, παρουσία Εισαγγελέα, η αναπαράσταση της στυγερής δολοφονίας της άτυχης 28χρονης στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και όπως μεταδίδει Corfu News, ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος, ο ίδιος ο πατέρας της, κατά την διαδικασία της αναπαράστασης και μετά από πολύωρη ανάκριση, υπέδειξε και το φονικό όργανο, ένα οικοδομικό βαρύ εργαλείο (σκύλα), το οποίο βρέθηκε στην αποθήκη του σπιτιού του.

Στο μεταξύ, σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας. Η Ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, μιλώντας στο Corfutvnews, ανέφερε πως τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά, τα οποία επέφεραν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όπως είπε, η άτυχη κοπέλα πάλεψε για πολλή ώρα για την ζωή της αλλά δεν κατάφερε να μείνει ζωντανή.

Τα ίχνη της άτυχης κοπέλας, χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου και βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα νεκρή, θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού του πατέρα της, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας.

Αιτία του στυγερού φονικού φέρεται πως ήταν η προσωπική ζωή της 29χρονης, την οποία δεν ενέκρινε ο πατέρας της. Τον τελευταίο καιρό η 29χρονη συζούσε με το σύντροφό της, που πρώτος δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή της, ενώ η μητέρα της διέμενε στην Αλβανία.

Η ενημέρωση της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 29χρονης αλλοδαπής στην Κέρκυρα.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος 52χρονου αλλοδαπού, συγγενικού προσώπου της 29χρονης, ο οποίος συνελήφθη χθες (02-01-2019).

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 52χρονος, το βράδυ της Τρίτης (01.01.2019), μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με την 29χρονη, την χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο (σιδερόβεργα) στο κεφάλι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Η προανάκριση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ στις έρευνες συμμετείχε συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.

Ο 52χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα