Κάμερα κατέγραψε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για την απαγωγή στον Πειραιά

Κανένα ίχνος δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι απαγωγείς του 50χρονου επιχειρηματία, στον Πειραιά, κάμερα ασφαλείας, ωστόσο, κατέγραψε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για την επιχείρηση.

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής είναι σε θέση να γνωρίζουν το δρομολόγιο διαφυγής των τεσσάρων δραστών, οι οποίοι άρπαξαν τον επιχειρηματία έξω από το σπίτι του, στην Ακτή Θεμιστοκλέους.

Από τα δεδομένα που προκύπτουν με βάση την πορεία του αυτοκινήτου, πλέον προσπαθούν να βρουν κι άλλο υλικό από κάμερες ασφαλείας. Αυτό που ελπίζουν είναι να καταφέρουν να αντλήσουν νέα στοιχεία, τα οποία θα συνδράμουν στις έρευνες ώστε να εντοπιστεί το όχημα ή οι δράστες.

Οι αστυνομικοί, εξάλλου, έχουν διαπιστώσει πως ο επιχειρηματίας είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο έκλεισε λίγο αργότερα. Με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου επιχειρούν να εντοπίσουν την τελευταία εκπομπή και το στίγμα του.

Εκείνο που ωστόσο προκαλεί ανησυχία στα στελέχη της αστυνομίας το γεγονός ότι οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει με μέλη της οικογένειας για να εκφράσουν οικονομικές απαιτήσεις. Αν συνεχιστεί αυτό, τότε θα αποδυναμωθεί το ενδεχόμενο της απαγωγής για λύτρα και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, θα επεκταθούν οι έρευνες σε προσωπικά ή εκδικητικά κίνητρα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τις τελευταίες επαγγελματικές δραστηριότητες του 50χρονου επιχειρηματία, αλλά και το παρελθόν κοινωνικών και φιλικών σχέσεων.

Να σημειωθεί ότι από τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων προκύπτει ότι οι δράστες φορούσαν αστυνομικές στολές με λογότυπο της ΕΚΑΜ και τουλάχιστον δύο από αυτούς φορούσαν κουκούλες. Αντικρουόμενες είναι οι καταθέσεις για τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, χωρίς να μπορεί να επιβεβαιωθεί αν ήταν ξένες ή όχι.

Ρεπορτάζ Star:

altsantiri

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ