Ένταση στον Λευκό Πύργο. Πορεία προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινούν διαδηλωτές

Ένταση στον Λευκό Πύργο. Πορεία προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινούν διαδηλωτές

Πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με στόχο να μεταβούν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην οδό Εγνατία, ξεκινούν αυτή την ώρα διαδηλωτές ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών που συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στον Λευκό Πύργο.

Αρχικός στόχος των συγκεντρωθέντων ήταν να κατευθυνθούν προς το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο, ισχυρή αστυνομική δύναμη έχει μπλοκάρει τη δίοδο προς την Εγνατία, με στόχο να μην καταφέρουν οι αντιδρώντες να προσεγγίσουν το Παλαί Ντε Σπορ.

Η αντίδραση του πλήθους ήταν έντονη, με φωνές, συνθήματα και ύβρεις εναντίον αστυνομικών και δημσοιογράφων. Τελικά οι συγκεντρωθέντες ξεκίνησαν πορεία επί της Λ. Νίκης, με κατεύθυνση προς δυτικά.

Νωρίτερα εξάλλου, συνεχίστηκαν οι προληπτικές προσαγωγές ατόμων πέριξ του Παλαί Ντε Σπορ, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν επεισόδια εντός του χώρου όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Οι αστυνομικοί προσάγουν άτομα που βρίσκονται έξω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ενώ και από το εσωτερικό του γηπέδου έχουν απομακρυνθεί πολίτες που κρίθηκαν ύποπτοι, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους ελληνικές σημαίες.

Οι προληπτικές προσαγωγές προκάλεσαν την αντίδραση των πολιτών, οι οποίοι ξέσπασαν εναντίον των αστυνομικών λέγοντας ότι θέλουν απλώς να ακούσουν την ομιλία του πρωθυπουργού.

Δείτε βίντεο:

thestival

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: