Ρόδος: Αποδοκιμάστηκαν μετά την απολογία τους, οι κατηγορούμενοι

Ρόδος: Αποδοκιμάστηκαν μετά την απολογία τους, οι κατηγορούμενοι

 Eνταση επικρατεί στη Ρόδο καθώς ολοκληρώθηκαν οι μαραθώνιες καταθέσεις που έδωσαν στην Ανακρίτρια Ρόδου οι δύο κατηγορούμενοι ως δράστες της στυγερής δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου στην περιοχή των Πευκών της Λίνδου.

Ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης, απολογήθηκαν σήμερα στις 11 το πρωί και στη 1 μετά το μεσημέρι αντίστοιχα, παρουσία και των συνηγόρων υπεράσπισης τους κ.κ. Στέλιου Κιουρτζή και Άκη Δημητριάδη.

Μάλιστα, ξεκίνησε η κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των δύο κατηγορούμενων, όπως άλλωστε είχε ζητήσει ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας. Γι' αυτό άλλωστε αυτή την ώρα στους χώρους των δικαστηρίων και πέριξ αυτών, υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι η πλευρά του 19χρονου αλλοδαπού είχε ομολογήσει τις πράξεις τους και την εμπλοκή τους στην υπόθεση, όμως  δια του συνηγόρου του έχει κατατεθεί αίτημα ακύρωσης της, ενώ ο 21χρονος από την Λίνδο αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο έγκλημα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης διαδικασίας, αναμένεται ο Εισαγγελέας και η Ανακρίτρια Ρόδου να αποφασίσουν για το αν θα προφυλακιστούν.

 dimokratiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα