Λαμία: Κατέληξε 20χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο

Λαμία: Κατέληξε 20χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο

Νεκρός 20χρονος  πιθανόν συνοδηγός  μετά από σοβαρό τροχαίο στη Λαμία. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών...

Το ΙΧ ξέφυγε από την πορεία του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια κατέληξε μέσα σε μια μάντρα σπιτιού λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα στην Οδό Μητροπολίτου Δαμασκηνού στην περιοχή Καλύβια στη Λαμία.

Ο 20χρονος έχασε τη ζωή του με τις αρχικές πληροφορίες να αναφέρουν – χωρίς να έχει εξακριβωθεί – πως ήταν ο συνοδηγός του αυτοκινήτου.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας. Λίγο αργότερα όμως δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος, διενεργεί το ΤΤ Λαμίας.

πηγή: lamianow.gr

Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. 

Το σοβαρό τροχαίο με εκτροπή αυτοκινήτου στην Μητροπολίτου Δαμασκηνού στα Καλύβια Λαμίας, σημειώθηκε γύρω στις 19.00. ΙΧ για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του και αφού βρήκε στο πεζοδρόμιο και σε παρκαρισμένο όχημα, κατέληξε σε ακάλυπτο χώρο (αυλή) σπιτιού.

Από τη σύγκρουση με τα σταθερά αντικείμενα, που βρήκε στην ανεξέλεγκτη πορεία του το όχημα, είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ένας νεαρός, που περιγράφεται ως συνοδηγός του οχήματος ο οποίος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας. Προανάκριση για τα αίτια του σοβαρού τροχαίου, διενεργεί το ΤΤ Λαμίας.

Οι εικόνες από το σημείο του ατυχήματος

Πηγή: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα