Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση στο Άγιο Όρος. Τι αναφέρει στο σημείωμα o 61χρονος

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση στο Άγιο Όρος. Τι αναφέρει στο σημείωμα o 61χρονος

Η υπόθεση εξαφάνισης του συνταξιούχου της ΔΕΗ Τάσου Πρέμου από το Αγρίνιο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 8 Νοεμβρίου, σχεδόν δύο εικοσιτετράωρα αφότου έφτασε στο Άγιο Όρος, εξελίσσεται σε θρίλερ.

Ένα σημείωμα που άφησε ο 61χρονος λίγο προτού εξαφανιστεί εξετάζεται διεξοδικά από τις Αρχές, καθώς μπορεί να ρίξει φως στο μυστήριο.

Ο αγνοούμενος συγκατοικούσε με την αδελφή του και φέρεται ότι ήταν ένα κοινωνικό και ευγενικό άτομο που δεν δημιουργούσε προβλήματα. Όπως αποκάλυψαν άτομα από το φιλικό του περιβάλλον, είχε μεγάλο πάθος με τον τζόγο, το οποίο πάλευε να υπερνικήσει.

Συνήθιζε να επισκέπτεται τακτικά το Άγιο Όρος για να ηρεμεί και να βρίσκει τον εαυτό του και αφού έμενε εκεί για λίγες μέρες στη συνέχεια επέστρεφε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την Espresso, ο 61χρονος τελευταία αισθανόταν πολύ πιεσμένος, επειδή, όπως έγινε γνωστό, ο περίγυρος του τον πίεζε πολύ σχετικά με το θέμα του τζόγου. Τότε, πήρε την απόφαση να πάει στο Άγιο Όρος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του στις 6 Νοεμβρίου και όταν έφτασε το άφησε στην Ουρανούπολη για να περάσει απέναντι με το καραβάκι. Πήγε στο μοναστήρι και σύμφωνα με τους μοναχούς έκανε ότι συνήθως. Στις 8 Νοεμβρίου τα ίχνη του χάθηκαν με τους μοναχούς να κάνουν μία πρώτη έρευνα μήπως και τον εντοπίσουν, αλλά το μόνο που βρήκαν ήταν τα προσωπικά του αντικείμενα.

Ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία έκανε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή χωρίς αποτέλεσμα, ώσπου εντοπίστηκαν κάποια από τα ρούχα του και το διαμονητήριό του πεταμένα στα βράχια της ακτής της Μονής Ξενοφώντος.

Μαζί με αυτά εντοπίστηκε και ένα σημείωμα που έγραφε: “Θα αφιερώσω τη ζωή μου στην Παναγία”. Οι φίλοι του λένε ότι προτού φύγει για το Άγιο Όρος πήγαινε σε ολονυκτίες και εκκλησιαζόταν συχνότερα, κάτι που δεν συνήθιζε στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα