Θλίψη για τον Γιώργο που σκοτώθηκε ανήμερα της γιορτής του στο Ηράκλειο

Θλίψη για τον Γιώργο που σκοτώθηκε ανήμερα της γιορτής του στο Ηράκλειο

Ανήμερα της γιορτής του, όπως γράφει χαρακτηριστικά η σελίδα του Facebook Δια – SOS – τε τη Μεσαρά, σκοτώθηκε ο 21χρονος Ροδουσάκης βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του που έχασε το παιδί της σε τόσο μικρή ηλικία.

Η είδηση του θανάτου του άτυχου νέου έχει αρχίσει ήδη να γίνεται γνωστή σε συγγενείς και φίλους οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το παλικάρι τους έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή.

Ο Γιώργος ασχολούταν ερασιτεχνικά με το λαούτο, όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει ο 21χρονος στο προφίλ του στο Facebook. Μάλιστα, ήδη άνθρωποι που τον γνώριζαν δημοσιεύουν στη μνήμη του μικρού παιδιού.

«Απόψε Παναγία μου

στον Άδη θα γλεντούνε,

για ένα μερακλή νεκρό

που θα υποδεχτούνε....

Πλάκα βαριά να μη πατείς κάμε τη τη θυσία γιατί ο Νιος που σκεπασες είχε μεγάλη αξία.....

Πάντοτε θα 'ναι δίπλα μας

η σκέψη η δικιά σου,

θα λείπει όμως ο ασκιανός

που κάναν τα φτερά σου......

Καλό ταξίδι ΓΙΩΡΓΙΟ.........» του γράφουν χαρακτηριστικά στο Facebook, μία μαντινάδα που προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

«Ποιος στο σημάδι σ' έβαλε... αητέ μου κι έπαιξε σου.. Και τη χαριστική βολή..

Στα δυο φτερά έδωκε σου...

Με το λαούτο αγκαλιά.. θα κατεβείς στον Άδη.. να πάρει από τη λάμψη σου.. λάμψη και το σκοτάδι...

Καλό ταξίδι Γιώργο…» συνεχίζουν να γράφουν.

Αναφορικά με τη δημοσίευση στο «Δια – SOS – τε τη Μεσαρά», ο θάνατος του 21χρονου Γιώργου προκάλεσε έκπληξη και μεγάλη θλίψη, ενώ όλοι τονίζουν πως η αιματοχυσία στους δρόμους της Κρήτης που έχει στοιχίσει τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος νέος βρισκόταν σε ένα γλέντι και στη συνέχεια μετέβη με το αυτοκίνητό του στο Τυμπάκι προκειμένου να διασκεδάσει σε νυχτερινό κέντρο. Ωστόσο, γυρνώντας στο σπίτι του, συνέβη το τροχαίο το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ο νέος από το Σγουροκεφάλι να χάσει απροσδόκητα τη ζωή του.

Όσον αφορά στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, έχουν «παγώσει» τους πάντες αφού αποτυπώνεται με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο πώς βρήκε ο Γιώργος Ροδουσάκης τραγικό θάνατο.

Το αυτοκίνητο είχε «ισοπεδώσει» ένα παλιό σπίτι, είχε μετρατραπεί σε μια μάζα σιδερικών, ενώ πέτρες και υλικά είχαν συνθλίψει το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και τη θέση του οδηγού.

neakriti

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: