Θεσπρωτία: Κοίταξαν κάτω από αυτά τα καθίσματα και έπαθαν πλάκα!

Οι εικόνες από τη Θεσπρωτία προκαλούν αίσθηση. Με μια πρώτη ματιά όλα μοιάζουν φυσιολογικά

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του τμήματος Ηγουμενίτσας, οδήγησαν στη σύλληψη 48χρονου Έλληνα οδηγού αυτοκινήτου, ο οποίος έκρυβε στο ΙΧ που βλέπουμε στις επόμενες φωτογραφίες, μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής στη χώρα και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε χθες (09-10-2018) συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, συνελήφθη στο Ράγιο Θεσπρωτίας, ο προαναφερόμενος οδηγός.

Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 48χρονος, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, κάτω από το χώρο της καμπίνας των επιβατών, 113 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 115 κιλών και 962 γραμμαρίων. Εκτός από τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το αυτοκίνητο.

 

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα