Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την αδελφοκτονία στο Άργος

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την αδελφοκτονία στο Άργος

Οι τραγικοί γονείς προσπάθησαν να εξηγήσουν στους αστυνομικούς τι έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο Άργος, όταν ο 29χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του. Δεν είχε προηγηθεί καυγάς, λένε, όμως κάτι στη συμπεριφορά του νεαρού φοιτητή τους ξένιζε.  

«Ήταν ένα απόμακρο παιδί από τότε που έφυγε στην Αθήνα για να δουλέψει. Δεν μας είχε δώσει κάποιο ανησυχητικό δείγμα για να θεωρήσουμε πως θα έκανε κάτι τέτοιο» υποστηρίζουν οι γονείς.

Μπορεί ο νεαρός φοιτητής να μην ήταν βιολογικό παιδί της αναισθησιολόγου, όμως εκείνη από μικρό τον είχε αγκαλιάσει και αγαπήσει σαν να ήταν δικό της, σαν να ήταν αίμα της.   

«Πάθαμε καταστροφή. Προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας. Τον 29χρονο τον αγαπούσαμε, του τα δώσαμε όλα και έκανε αυτή την καταστροφή;» λέει ο θείος της 11χρονης.

Όλη αυτή την καταστροφή ο 29χρονος την προκάλεσε με την καραμπίνα που , όπως αποδείχτηκε από τους αστυνομικούς, την είχε νόμιμα στην κατοχή του,  είχε άδεια οπλοφορίας και οπλοχρησίας και χρησιμοποίησε φυσίγγια για αγριογούρουνα για να σκοτώσει την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του.  

Ο βίαιος θάνατος της 11χρονης, από το χέρι του ίδιου της του αδελφού το μεσημέρι της Κυριακής στο Άργος, ξύπνησε μνήμες. Η  μητέρα της Ασπασίας, που είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι από τον πατέρα της τέσσερα χρόνια πριν, λυγίζει μπροστά στον πόνο που βιώνει αυτή η μητέρα . 

Δεν μπορεί να ξεχάσει, μας λέει, τη μάχη που έδωσε η μητέρα της 11χρονης, αναισθησιολόγος στο επάγγελμα,  για να σώσει το δικό της παιδί... σαν μάνα είχε αγκαλιάσει την Ασπασία της που τότε ήταν μόλις 17 χρόνων και πάλευε να κρατηθεί στη ζωή.  

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα