Κάνω 15 χρόνια εξωσωματικές για να αποκτήσω παιδί

Κάνω 15 χρόνια εξωσωματικές για να αποκτήσω παιδί

Πτυχές από την προσωπική ζωή της ξεδίπλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μάρκου, η οποία αποκάλυψε τον αγώνα που κάνει μαζί με τον σύζυγό της, πρώην βουλευτή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, Θανάση Οικονόμου, για να αποκτήσουν ένα παιδί

Στη συγκινητική εξομολόγησή της στην εκπομπή «Happy Day», η βουλευτής μίλησε για την προσπάθειά της, η οποία διαρκεί εδώ και 15 χρόνια. 

«Εχω κάνει τόσες εξωσωματικές, που δεν θυμάμαι πόσες είναι. Χρειάστηκε να πουλήσουμε δύο διαμερίσματα της οικογένειας για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε οικονομικά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μάρκου. Μάλιστα, σε μια βαθιά ανθρώπινη στιγμή είπε πως εύχεται να μην αργήσει να φτάσει ο πολυπόθητος καρπός της αγάπης τους.

«Το περιμένω»

«Η απογοήτευση είναι συνεχόμενη... Είμαι πολύ κουρασμένη, αλλά δεν θα σταματήσω, γιατί κάπου εκεί πέρα σίγουρα υπάρχει ένα παιδί που με περιμένει και το περιμένω κι εγώ να έρθει» είπε, δείχνοντας την αγωνία της να γίνει μητέρα και να ολοκληρώσει την οικογένειά της.

Πριν από δύο μήνες η βουλευτής, η οποία δήλωσε ευτυχισμένη για την προσωπική κατάστασή της, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον πρώην βουλευτή Θανάση Οικονόμου, με τον οποίο συνδέθηκε παρά τις όποιες πολιτικές διαφορές. Και οι δύο προέρχονται από χωρισμούς και ένιωσαν ελεύθεροι και έτοιμοι για το επόμενο κοινό βήμα. 

«Ηταν τα πάντα ξεκαθαρισμένα με τους πρώην μας όταν γνωριστήκαμε, άσχετα με το τι γράφτηκε» ανέφερε για την απόφασή τους η Κατερίνα Μάρκου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα