Τρίπολη: Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ σε κοσμηματοπωλείο

Τρίπολη: Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ σε κοσμηματοπωλείο

 Τρεις ένοπλοι εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο το πρωί της Τρίτης (18/09), στο κέντρο της Τρίπολης.

Οι ληστές, κρατώντας καλάσνικοφ, μπήκαν στο κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Βασιλείου και ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους. Απέσπασαν τη λεία τους και διέφυγαν.

Σύμφωνα με το arkadiaportal.gr, αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι είδε ένα λευκό αυτοκίνητο να σταματά έξω από το κοσμηματοπωλείο, να κατεβαίνουν από αυτό δύο ή τρία άτομα, τα οποία μπήκαν στο κατάστημα.

Οι ληστές φέρονται να εγκατέλειψαν το λευκό όχημα και να επιβιβάστηκαν σε μαύρο 4x4, με το οποίο διέφυγαν. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους δράστες της ληστείας, στήνοντας μπλόκα και στην Αργολίδα.

 Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, περίπου στις 10:00, ενώ η πλατεία ήταν γεμάτη κόσμο, αυτοκίνητο λευκό σταμάτησε απέναντι από το κοσμηματοπωλείο. Δύο ή τρία άτομα κατέβηκαν, ο ένας φορούσε κουκούλα και κρατούσε όπλο.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, οι ληστές χτύπησαν τον κοσμηματοπώλη στο κεφάλι, ο οποίος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης με ασθενοφόρο. Το θύμα το εντόπισε επιχειρηματίας από παρακέιμενο κατάστημα, αιμόφυρτο, ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Όλα έγιναν μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα