Λαμία: Η κατηφόρα της Ρήγα Φεραίου κάνει τους ποδηλάτες επικίνδυνους. 9χρονος στο νοσοκομείο

Λαμία: Η κατηφόρα της Ρήγα Φεραίου κάνει τους ποδηλάτες επικίνδυνους. 9χρονος στο νοσοκομείο

Ένα μικρό παιδί τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο ποδήλατο στον πιο κεντρικό πεζόδρομο της Λαμίας, την οδό Ρήγα Φεραίου.

Η κατηφόρα της παραπάνω οδού, έχει συχνά μετατραπεί σε πίστα αγώνων ποδηλάτων, σύμφωνα με καταγγελίες ιδιοκτητών και θαμώνων καταστημάτων που βρίσκονται κατά μήκος της, με ότι αυτό συνεπάγεται για την πιθανότητα ατυχήματος.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 6:30’ το απόγευμα της Παρασκευής (14/9) και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο απρόσεχτος νεαρός ποδηλάτης παρέσυρε ένα 9χρονο αγοράκι προκαλώντας του εκδορές στο πρόσωπο κάτω από το μάτι του.

Στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις χωρίς ευτυχώς να διαπιστωθεί κάτι σοβαρό, ωστόσο η ψυχική οδύνη του μικρού και των γονιών του ήταν μεγάλη.

«Νεαροί ποδηλάτες, οι περισσότεροι ανήλικοι και χωρίς να φορούν κράνος, τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα μέσα στους πεζόδρομους της πόλης και ειδικότερα στη Ρήγα Φεραίου. Αν στο διάβα τους βρεθεί κάποιο παιδί ή ηλικιωμένος θα έχουμε σοβαρό ατύχημα. Φυσικά εκτός από τους πεζούς κινδυνεύουν και οι ίδιοι από πιθανή σύγκρουση και με αυτοκίνητο, αφού πολλές φορές βγαίνουν χωρίς να ελέγχουν με μεγάλη ταχύτητα από τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην πλατεία Πάρκου. Τους έχουμε κάνει πολλές φορές παρατήρηση, αλλά δεν καταλαβαίνουν τίποτα...», έλεγε ένας από τους επαγγελματίες στο LamiaReport.

 lamiareport.

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Σχετικά TAGS:
-
Σχολιάστε το άρθρο: