Αυτός είναι ο φαρμακοποιός που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό. Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Αυτός είναι ο φαρμακοποιός που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό. Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Το κίνητρο του δράστη για την δολοφονία του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό ερευνούν οι Αστυνομικές Αρχές. Επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι οι οικονομικές διαφορές.

Έρευνα έχουν ξεκινήσει οι αρχές ψάχνοντας το κίνητρο του δράστη με επικρατέστερο ενδεχόμενο να είναι οι οικονομικές διαφορές.

Οι αρχές τώρα ερευνούν τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις οικονομικές κινήσεις του θύματος, ώστε να βρεθεί το κίνητρο του δράστη.

Χθες η σύζυγος του θύματος έδωσε μια πρώτη κατάθεση, στην οποία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανέφερε ότι ο σύζυγός της δεν δεχόταν απειλές.

Όσον αφορά τον δολοφόνο, σύμφωνα με το Κεντρικό Δελτίο του STAR, τα μοναδικά στοιχεία που έχουν γι΄αυτόν είναι από αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι κάνουν λόγο για έναν μεγαλόσωμο άνδρα 45-50 ετών, με σκούρα βερμούδα και καπέλο τζόκεϊ να κρύβει το πρόσωπό του.

Να σημειωθεί πως ο φαρμακοποιός πυροβολήθηκε τρεις φορές στο κεφάλι και το σώμα το πρωί του Σαββάτου στο Νέο Ψυχικό, την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το κλειστό γκαράζ του σπιτιού του στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα.

Σήμερα αναμένεται να εξεταστούν από το εγκληματολογικό, οι βολίδες από το περίστροφο με το οποίο δολοφονήθηκε ο άτυχος φαρμακοποιός, για να εξακριβωθεί μήπως το όπλο είχε χρησιμοποιηθεί και σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος: 

ς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα