Δολοφονική επίθεση στο Νέο Ψυχικό: Πυροβόλησαν και σκότωσαν φαρμακοποιό

Δολοφονική επίθεση στο Νέο Ψυχικό: Πυροβόλησαν και σκότωσαν φαρμακοποιό

Ένας φέρεται να είναι τελικά ο δράστης, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα, λίγο μετά τις 9:30 το πρωί, 57χρονο φαρμακοποιό, την ώρα που ο τελευταίος βγήκε από το σπίτι του και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του, στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα, στο Νέο Ψυχικό.

Ο άγνωστος δράστης, που είχε στήσει ενέδρα στο θύμα, πυροβόλησε και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή. Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι έφυγε τρέχοντας από το σημείο και άλλες ότι επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο.

Ο φαρμακοποιός διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

 Όπως ανέφερε η γειτόνισσα του αδικοχαμένου φαρμακοποιού, είδε έναν άντρα – που εικάζει πως είναι ο εκτελεστής – να παρακολουθεί το σπίτι του 57χρονου.

Η ίδια μάλιστα, ανέφερε, ότι κατάλαβε ότι κάτι κακό έχει συμβεί από τα ουρλιαχτά της γυναίκας και της κόρης του θύματος.

«Μένω ακριβώς απέναντι από τον άνθρωπο, από τον κ. Βασίλη. Στις 09:30 το πρωί την στιγμή που ήμουν στο σαλόνι μου και να ακούσω 4 μπαμ και νόμιζα ότι ήταν λάστιχο, να σκάει το λάστιχο. Και σε λίγο ακούω: «Ο μπαμπάς, ο μπαμπάς, τον μπαμπά» από τον τέταρτο όροφο η γυναίκα και η κόρη του ούρλιαζαν. Αμέσως κατάλαβα για ποιον πρόκειται. Και βγαίνω έξω και τι να δω; Την Mercedes εδώ στο ήμισυ βγαλμένη και τον κ. Βασίλη τάβλα. Είμαστε γείτονες 15 χρόνια, πολύ καλός άνθρωπος, πάρα πολύ γλυκός, ευγενικός, νοικοκύρης» τόνισε.

«Εγώ τον δράστη τον είχα δει και την προηγούμενη μέρα. Επειδή το σπίτι μου είναι όλο τζάμια, περιφερόμουν στην κουζίνα μου και είδα το μεσημέρι κάποιον ψηλό, μελαχρινό να μπαίνει σε αυτή την πολυκατοικία. Κοίταγε τον κήπο και δίπλα κοίταγε» ανέφερε διευκρινίζοντας ότι αυτό σημαίνει ότι από την προηγούμενη μέρα τον παρακολουθούσαν.

 Καρέ – καρέ το μαφιόζικο χτύπημα

Όλα συνέβησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου (08.09.2018) σε μία περιοχή που είναι πυκνοκατοικημένη. Ο δράστης, φέρεται να περίμενε υπομονετικά το θύμα να κατέβει από το σπίτι του και να μπει στο αυτοκίνητο του για να καταφέρει να τον δολοφονήσει.

Έτσι και έγινε… Το θύμα μπήκε στο αυτοκίνητο του και οδηγούσε για να βγει από το γκαράζ του σπιτιού του. Την ώρα που έβγαινε και καθώς – όπως όλα δείχνουν – επιχείρησε να κλείσει την πόρτα του γκαράζ ο δράστης αθόρυβα τον πλησίασε, άνοιξε την πόρτα του οδηγού και με το περίστροφο του τον εκτέλεσε με δυο σφαίρες.

Ο δολοφόνος σημάδευσε το στήθος και το κεφάλι του άτυχου φαρμακοποιού, τον πυροβόλησε και διέφυγε πεζός. Σύμφωνα, ωστόσο, με μαρτυρίες λίγο πιο κάτω τον περίμενε ο συνεργός του μέσα σε ένα λευκό αυτοκίνητο και έγιναν «καπνός».

Ο αδικοχαμένος άντρας τραυματίστηκε βαριά και λίγο αργότερα, ξεψύχησε.  Να σημειωθεί ότι οι πινακίδες του αυτοκίνητου είναι καταχωρημένες σε επίθετο που παραπέμπει σε εμπλεκόμενο για την υπόθεση της Energa. Ωστόσο, δεν προκύπτει συγγενική σχέση. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Πάντως οι αστυνομικοί βλέπουν προσωπικές διαφορές καθώς το θύμα δεν είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν.

Δείτε την συγκλονιστική μαρτυρία

Ψυχικό: Εδώ εκτέλεσαν τον φαρμακοποιό. Βίντεο

newsit

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα