Άκουσα να ουρλιάζουν - Που στρέφονται οι έρευνες για την εκτέλεση του φαρμακοποιού

Άκουσα  να ουρλιάζουν - Που στρέφονται οι έρευνες για την εκτέλεση του φαρμακοποιού

Σοκάρει η εν ψυχρώ δολοφονία 57χρονου φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό.Το περιστατικό συνέβη  στις 9:35

Σε προσωπικές διαφορές αποδίδει η Αστυνομία, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, την δολοφονική επίθεση με πυροβόλο όπλο 

Μένω ακριβώς απέναντι από τον άνθρωπο, από τον κ. Βασίλη. Στις 09:30 το πρωί την στιγμή που ήμουν στο σαλόνι μου και να ακούσω 4 μπαμ και νόμιζα ότι ήταν λάστιχο, να σκάει το λάστιχο. Και σε λίγο ακούω: «Ο μπαμπάς, ο μπαμπάς, τον μπαμπά» από τον τέταρτο όροφο η γυναίκα και η κόρη του ούρλιαζαν. Αμέσως κατάλαβα για ποιον πρόκειται. Και βγαίνω έξω και τι να δω; Την Mercedes εδώ στο ήμισυ βγαλμένη και τον κ. Βασίλη τάβλα. Είμαστε γείτονες 15 χρόνια, πολύ καλός άνθρωπος, πάρα πολύ γλυκός, ευγενικός, νοικοκύρης» ανέφερε  στο newsit.gr

 η γειτόνισσα του αδικοχαμένου φαρμακοποιού.

Επίσης η γειτόνισσα ανέφερε ότι είδε έναν άντρα – που εικάζει πως είναι ο εκτελεστής – να παρακολουθεί το σπίτι του 57χρονου. Η ίδια μάλιστα, λέει , ότι κατάλαβε ότι κάτι κακό έχει συμβεί από τα ουρλιαχτά της γυναίκας και της κόρης του θύματος.

«Εγώ τον δράστη τον είχα δει και την προηγούμενη μέρα. Επειδή το σπίτι μου είναι όλο τζάμια, περιφερόμουν στην κουζίνα μου και είδα το μεσημέρι κάποιον ψηλό, μελαχρινό να μπαίνει σε αυτή την πολυκατοικία. Κοίταγε τον κήπο και δίπλα κοίταγε» ανέφερε διευκρινίζοντας ότι αυτό σημαίνει ότι από την προηγούμενη μέρα τον παρακολουθούσαν.

Το χρονικό του εκγλήματος

Ο δράστης, που ήταν πεζός, πυροβόλησε αρχικά τον φαρμακοποιό την ώρα που επέβαινε στο αυτοκίνητό του, στην συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα.

Το θύμα επιχείρησε στη συνέχεια να βγει από το όχημα του με αποτέλεσμα να δεχτεί και νέα πυρά. 

Οι αστυνομικοί εκτιμούν για την ώρα πως ο δράστης πυροβόλησε τέσσερις με πέντε φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι περίπου 50 ετών και διέφυγε με τα πόδια.

Νωρίτερα υπήρχαν πληροφορίες ότι ο δράστης διέφυγε με αυτοκίνητο ή είχε προσεγγίσει το θύμα με μοτοσικλέτα – πρακτικές που παραπέμπουν σε εκτέλεση – όμως αυτά για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται.

Το θύμα είχε δύο παιδιά.

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα