Μαφιόζικη επίθεση: Νεκρός ο 57χρονος φαρμακοποιός στο Ψυχικό

Καρτέρι θανάτου είχαν στήσει άγνωστοι δράστες κάτω από το σπίτι του 57χρονου φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δράστης ή οι δράστες, μόλις το θύμα μπήκε στο αυτοκίνητό του και κάθισε στη θέση του οδηγού, τον πλησίασαν και άρχισαν να τον πυροβολούν.

Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν, το πιθανότερο με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Μαφιόζικη επίθεση με έναν φαρμακοποιό νεκρό στο Ψυχικό. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στις 9.35 το πρωί του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Ψυχικο, άγνωστοι πυροβόλησαν 57χρονο άντρα που ήταν στο αυτοκινητό του και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν τουλάχιστον επτά πυροβολισμούς ενώ είδαν έναν άντρα να απομακρύνεται από το σημείο, αμέσως μετά την επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία αναζητά ένα κόκκινο όχημα, μάρκας Volkswagen.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός τα πρώτα λεπτά, καθώς από τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου προέκυπτε ότι το όνομα του ιδιοκτήτη είναι Φλώρος, ανεβάζοντας έτσι τον βαθμό του συναγερμού στο ενδεχόμενο να πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο του Αριστείδη Φλώρου.

Λίγα λεπτά αργότερα η σύζυγος του θύματος ενημέρωσε τις Αρχές ότι δεν υπάρχει κάποια διασύνδεση και ότι μέχρι στιγμής δεν μπορεί να υποθέσει ποιος ή ποιοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από τους πυροβολισμούς στον σύζυγό της και ποια μπορεί να είναι τα κίνητρά τους.

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ αστυνομικοί σαρώνουν την περιοχή του Ψυχικού για να εντοπίσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να πρόκειται για υποθέσεις, ακόμη και ναρκωτικών, ενώ ερευνούν ακόμη και σχέσεις με φυλακισμένους, χωρίς, όμως, σε καμία περίπτωση, ακόμη, να έχουν καταλήξει σε οποιοδήποτε συμπέρασμα.

cnn

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ