Χάος στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας

Χάος στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία των οδηγών που κινούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, εξαιτίας της ανατροπής νταλίκας στην περιοχή Κάστρου Βοιωτίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οδηγοί πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς οι ουρές φθάνουν τα 10 χιλιόμετρα.

Από μία λωρίδα διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας, μετά τα προβλήματα που προκάλεσε το απόγευμα τροχαίο ατύχημα με νταλίκα.

Τα ειδικά συνεργεία θα συνεχίσουν την προσπάθεια μέχρι την συνολική απελευθέρωση του οδικού δικτύου από την νταλίκα που έχει κλείσει από τις 5.30 μ.μ. το ρεύμα προς την πρωτεύουσα.

Θα πρέπει να συμπληρωθεί ότι η κίνηση ήταν αυξημένη την ώρα που έγινε το ατύχημα με συνέπεια να δημιουργηθούν ουρές αυτοκινήτων που ξεπερνούσαν και τα 5 χιλιόμετρα.

Η κίνηση, και πριν το ατύχημα, ήταν αυξημένη λόγω του ότι επιστρέφουν στην πρωτεύουσα οι τελευταίοι εκδρομείς του Αυγούστου. Κίνηση ωστόσο υπάρχει και στους παραδρόμους επέλεξαν οι οδηγοί ως λύση ανάγκης, με τους οδηγούς να εκφράζουν φόβους ότι θα περάσουν όλο το βράδυ τους εκεί!

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην παρουσιαστεί και πάλι το γνωστό φαινόμενο της καταπάτησης της λωρίδας έκτακτης ανάγκης από αυτοκίνητα, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο της τροχαίας.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα