Βόλος: Όλη η αλήθεια για τον μαθητή που βρέθηκε αλυσοδεμένος σε στύλο

Βόλος: Όλη η αλήθεια για τον μαθητή που βρέθηκε αλυσοδεμένος σε στύλο

Στο αρχείο τέθηκε τελικά απότην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου η υπόθεση που αφορούσε έναν 16χρονο που είχε βρεθεί αλυσοδεμένος στην παραλία του Βόλου, δίπλα από τον Ιερό Ναό των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης προ ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και όπως εικαζόταν αρχικά, προέκυψε πως επρόκειτο για παιχνίδι μεταξύ παιδιών και από ασυνεννοησία είχε κλειδωθεί ο 16χρονος με αλυσίδα και λουκέτο. Όπως είναι γνωστό, για την υπόθεση που μεταδόθηκε σε ολόκληρη την Ελλάδα, τον 16χρονο είχε απελευθερώσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ είχε κληθεί ο πατέρας του παιδιού και η Αστυνομία.

Για τον απεγκλωβισμό του ανήλικου χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, με τους πυροσβέστες να κόβουν με ειδική ψαλίδα την αλυσίδα με την οποία άγνωστος ή άγνωστα άτομα είχαν δέσει χειροπόδαρα τον 16χρονο σε στύλο. Η Εισαγγελία Βόλου εκτίμησε το περιστατικό ως πολύ σοβαρό και ανέθεσε στην Αστυνομία να διενεργήσει προανάκριση προκειμένου να εξακριβωθεί κάθε πτυχή του σοκαριστικού συμβάντος και να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

thessalianews.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα