Κατακραυγή για ταξιτζή στα Χανιά και θύμα μια μητέρα με βρέφος

Κατακραυγή για ταξιτζή στα Χανιά και θύμα μια μητέρα με βρέφος

Ένα απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι στο κέντρο των Χανίων με πρωταγωνιστή μια γυναίκα επαγγελματία οδηγό και τη μητέρα ενός βρέφους, η οποία για ώρα περίμενε στην καταρρακτώδη βροχή, μαζί με το μωρό της που ήταν σε καρότσι, να επιβιβαστεί σε ταξί.

Στην συγκεκριμένη πιάτσα, στην πλατεία 1866, λόγω και της έντονης βροχόπτωσης, υπήρχε πολύς κόσμος, στην πλειοψηφία τους τουρίστες, που περίμεναν, μαζί με την μητέρα, να ελευθερωθεί ένα αυτοκίνητο.

Στο ίδιο σημείο,  βρίσκονταν - ευτυχώς - και μια άλλη Χανιώτισσα με την 19χρονη κόρη της, η οποία είδε μπροστά της και κατέγραψε την κατάπτυση συμπεριφορά απέναντι στην μητέρα, την οποία κανείς δεν επιβίβαζε στο ταξί, αν και ήταν μούσκεμα, τόσο αυτή όσο και το μωρό της, καθώς οι επαγγελματίες (!) αυτοκινητιστές έδιναν προτεραιότητα στην μεταφορά των τουριστών.

Το αποκορύφωμα της ιστορίας. Μια γυναίκα οδηγός, την έβγάλε σχεδόν από το ταξί, την ώρα που προσπαθούσε να επιβιβαστεί προκειμένου να παραλάβει τουρίστες. Ευτυχώς που βρέθηκαν κάποιοι να υπερασπιστούν την μητέρα ενώ ένας άλλος οδηγός ταξί, άντρας, βγήκε στην βροχή και βοήθησε να κοπέλα να επιβιβαστεί σε άλλο όχημα, "ξεπλένοντας" το "όνομα" των επαγγελματιών οδηγών που η συμπεριφορά της γυναίκας και άλλων συναδέλφων του, αμαύρωσαν.

Αύριο, η μητέρα που υπέστη αυτήν την "κακο - ποίηση" από ασυνείδητη οδηγό ταξί, θα μεταβεί στα γραφεία της εταιρείας να δώσει κατάθεση για το συμβάν.

Την ιστορία ανήρτησε η γυναίκα μάρτυρας στο συμβάν, στη σελίδα "Χανιώτισσες Μανάδες" περιγράφοντας εξοργισμένη όσα συνέβησαν ενώ ακολούθησε "βροχή" αποδοκιμαστικών σχολίων σε βάρος της οδηγού αλλά και συγχαρητήρια στη γυναίκα που υπερασπίστηκε την αβοήθητη μητέρα.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση:

Σημερα γυρω στις 14:00 το μεσημερι!!

Καταρακτωδης βροχη!! Οσοι εισασταν κεντρο , ειδατε τι γινοταν....

Περιμενω με τη κορη μου (19 χρονων , ευτυχως οχι μωρο, θα καταλαβετε παρακατω το λογο) στην Πλατεια 1866 να παρομε ταξι!!!

Περιμεναμε καμποσα ατομα, στην πλειψηφια , τουριστες... Ερχοταν ταξι καθε 5 - 10 λεπτα , δικαιολογημενα με τον πανικο της βροχης!!

Καποια στιγμη παρατηρω μπροστα μου μια Μανουλα με ενα καροτσι με μωρο, μουσκεμα και οι δυο, να μην την επιβιβαζει κανενας ταξιτζης και να παιρνουν τουριστες!!Τις λεω, τι κανεις εκει κοριτσακι μου??? Εχεις μωρο!!

Προηγεισαιιι!!!!

Δε με παιρνει κανεις μου λεει!!!!

Τη κοιταω κσλα- καλα και της λεω θα το απαιτησεις!! Εισαι υπευθυνη για το μωρο σου Εσυ!! Κανεις αλλος!!!

Ερχεται το επομενο ταξι, παει να μπει μεσα, την προλαβαινουν κατι τουριστες και πανε να μπουν. Τους αρχιζω στις φωνες και λεω οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανουν!!

Αμεσως παραχωρουν τη θεση τους στη Μανουλα. Παει να μπει και η οδηγος ταξι γυναικα παρακαλω, της λεει δε σε παιρνω!!!!

Μπροστα στα ματια μας η ξεδιαντροπη κανει νοημα σε αλλους τουριστες να μπουν στο ταξι!!

Η Μανουλα, Τονια την λενε, της ειπανε να παει αυριο απο κοντα στο γραφειο των ταξι, να καταθεσει!! Δινομε τον αριθμο της πινακιδας και καθαριζομε.

Θα επιληφθουν αυτοι μετα για την τιμωρια της!! Ελεος πια!!!

Στην ανάρτηση δημοσιοποιειται και φωτογραφία από τον επομενο οδηγο ταξι ο οποίος οπως αναφέρεται εκανε πραγματικα τη δουλεια του!!Βγηκε απο το ταξι, εξω στη βροχη και βοηθησε τη Μανουλα να επιβιβαστουν στο αυτοκινητο".

flashnews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα