Θρίλερ με το θάνατο 25χρονου στου Φιλοπάππου. Μυστήριο το πώς έπεσε στα βράχια

Θρίλερ με το θάνατο 25χρονου στου Φιλοπάππου. Μυστήριο το πώς έπεσε στα βράχια

Ενα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη μετά το θάνατο 25χρονου από πτώση στου Φιλοπάππου. O άνδρας έχασε τη ζωή του μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στα βράχια στο λόφο ι είπε , κάτω από άγνωστες συνθήκες. 

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της φίλης του θύματος το ζευγάρι είχε πέσει θύμα τριών ληστών πριν από τη μοιραία πτώση του νεαρού.

Η 23χρονη φίλη του θύματος, με καταγωγή από την Πορτογαλία, που κάλεσε και την αστυνομία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Αυτό που πρόλαβε να πει στους αστυνομικούς είναι πως το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου λίγο μετά τις έντεκα, ενώ έκανε βόλτα στου Φιλοπάππου με τον 25χρονο τους επιτέθηκαν ληστές.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες οι δράστες προσπάθησαν να αρπάξουν από τον 25χρονο και την 23χρονη φίλη του που είναι από την Πορτογαλία χρήματα και κινητά. Όπως είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς ο νεαρός αντέδρασε και υπήρξε λογομαχία με τους δράστες  ενώ ανέφερε πως μάλλον μιλούσαν σπαστά Ελληνικά.  Μέχρι στιγμής παραμένει όμως άγνωστο εάν έσπρωξαν τον 25χρονο ή γλίστρησε και έπεσε από τα βράχια, από ύψος 20 μέτρων.

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 25χρονος  ήταν ήδη νεκρός. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι έφερε ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι το οποίο πιθανότατα προκλήθηκε από την πτώση στα βράχια.

Για την υπόθεση έχουν γίνει, ήδη, περισσότερες από 10 προσαγωγές.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως πως σημειώθηκε μία ακόμα επίθεση στην περιοχή, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για πρόληψη επιθέσεων στις περιοχές τις Ακρόπολης, του Φιλοπάππου και το Θησεία μετά από τα πολλά κρούσματα που είχαν σημειωθεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα