Ηράκλειο: Φωτιά στη Βιομηχανική Περιοχή - Στις φλόγες φορτηγό

Ηράκλειο: Φωτιά στη Βιομηχανική Περιοχή - Στις φλόγες φορτηγό

Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία στο Ηράκλειο από φωτιά που ξέσπασε στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου (ΒΙ.ΠΕ.Η.), όταν ένα όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες.

Πρόκειται για ένα φορτηγό εταιρίας, το οποίο, «πήρε» φωτιά, επί της οδού Α της ΒΙ.ΠΕ.Η., υπό άγνωστες αιτίες, με τους καπνούς να έχουν «σκεπάσει» ολόκληρη την περιοχή.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους της εταιρίας το φορτηγό ήταν γεμάτο πετρέλαιο, γι' αυτό και ο φόβος για ενδεχόμενες εκρήξεις ήταν έντονος. Σημειώνεται πως, νωρίτερα, έγινε προσπθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς από τους ίδιους τους εργαζόμενους της εταιρίας, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας και αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρεί ένα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Βιομηχανικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, ενώ αναμέντεια και η συμβολή ενός 2ου οχήματος από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου, με - συνολικό - πλήρωμα 6 ανδρών.

Σημειώνεται, τέλος, ότι, από την πυρκαγιά δεν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, ή εργαζόμενοι, καθώς κατάφεραν εγκαίρως να απομακρυνθούν από το σημείο.

 

neakriti

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα