Δραματική έκκληση για τον εντοπισμό δίδυμων κοριτσιών. Τα είδαν ζωντανά στην TV

Συγκλονίζει την κοινή γνώμη το δράμα της οικογένειας Φιλιπποπούλου, μίας από εκείνες που αναζητούν αγαπημένα τους πρόσωπα στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.

Ο Γιάννης Φιλιππόπουλος αναγνώρισε σε πλάνα τηλεοπτικού σταθμού τα δίδυμα κοριτσάκια του, Σοφία και Βασιλική, την ώρα που αποβιβάζονταν από αλιευτικό σκάφος στο λιμάνι της Ραφήνας. Έκτοτε, όμως, δεν έχει καταφέρει να τα εντοπίσει.

Τα 9χρονα κοριτσάκια ήταν μαζί με τον παππού και την γιαγιά τους, τον 74χρονο Φίλιππο Φιλιππόπουλο και την 61χρονη Σοφία Φιλιπποπούλου, το απόγευμα της Δευτέρα, όταν η πύρινη λαίλαπα σάρωσε την Ανατολική Αττική.

Η οικογένεια Φιλιπποπούλου απευθύνθηκε από τις πρώτες στιγμές στις Αρχές, ενώ έψαξαν στα νοσοκομεία αναζητώντας τους.

Είχαν αρχίσει να χάνουν τις ελπίδες τους, όταν ο πατέρας αναγνώρισε σε στιγμιότυπο στην τηλεόραση τα δίδυμα κοριτσάκια του, τα οποία ήταν ασυνόδευτα. Εδώ και δύο ημέρες, όμως, δεν έχει καταφέρει να τα σφίξει στην αγκαλιά του.

Συγκλονίζει η έκκληση διασώστη του Ερυθρού Σταυρού, για τον εντοπισμό των δυο κοριτσιών στην ΕΡΤ. Δείτε το βίντεο με την έκκληση για βοήθεια, καθώς όπως λέει, τα παιδιά σώθηκαν από  αλιευτικό σκάφος και τα είδαν στο βίντεο πάνω στο σκάφος που τα διέσωσε και τα πήγε στη Ραφήνα, από τότε τα παιδιά αγνοούνται.

 Τα ονόματα των κοριτσιών είναι Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου, οποίος γνωρίζει το οτιδήποτε να τηλεφωνήσει στον αριθμό 6948843741.

Αγωνία για πατέρα και γιο που αγνοούνται μετά την πυρκαγιά

Έκκληση από κόρη αγνοούμενης: Ήταν τραυματισμένη, δεν μπορούσε να μιλήσει

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα