Δώρα Ζέμπερη: Το μόνο που θέλω είναι να πεθάνω - Νέα στοιχεία για την άτυχη εφοριακό

Δώρα Ζέμπερη: Το μόνο που θέλω είναι να πεθάνω - Νέα στοιχεία για την άτυχη εφοριακό

Στην κακή ψυχολογική κατάσταση που βρισκόταν η Δώρα Ζέμπερη, πριν από τη δολοφονία της, την οποία οι συνάδελφοί της δεν συνέδεσαν με τις υποθέσεις που ερευνούσε στην εφορία άλλα με τον χαμό του φίλου της, εστιάστηκε η ακροαματική διαδικασία στη δίκη του 58χρονου κατηγορουμένου ως δολοφόνου της.

«Είχε πέσει πολύ ψυχολογικά και της λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της, της είπα να πάει σε έναν ειδικό» είπε συνάδελφός της υποστηρίζοντας ότι η Δώρα ήταν πολύ στεναχωρημένη από τον θάνατο του φίλου της. «Το μόνο που θέλω είναι να πεθάνω, έχασα το στήριγμα μου» φέρεται μα της είχε πει η Δώρα.

«Δεν είχα ακούσει ότι την απειλούσαν θεωρώ ότι θα είχε ενημερώσει τον προϊστάμενό της στην περίπτωση που είχε πρόβλημα» είπε καταθέτοντας η συνάδελφός της.

Ωστόσο αυτή η κατάσταση που βίωνε δυσκόλευε με την δουλειά, η ποια επιβάρυνε τη Δωρα.

Το δικαστήριο εξέτασε και αστυνομικούς με αφορμή την καταγγελία του 58χρονου κατηγορούμενου ότι την ημέρα που τον συνέλαβαν κάποιος προσπάθησε να τον δηλητηριάσει.

" Στην υπηρεσία μου δεν έγινε κάτι τέτοιο" είπε ο αστυνομικός απαντώντας με κατηγορηματικό τρόπο σε σχετική ερώτηση και συμπλήρωσε πως εκείνη την ημέρα

ο 58χρονος επικοινωνούσε κανονικά και δεν είχε στερητικό σύνδρομο.

Νωρίτερα, ο κατηγορούμενος ο οποίος για πρώτη φορά σήμερα φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, δέχθηκε και πάλι την επίθεση του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη την ώρα που ισχυρή αστυνομική δύναμη τον οδηγούσε στην δικαστική αίθουσα. «Θα σε σκοτώσω. Αφήστε με να τον σκοτώσω» φώναζε στους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν. Από τα πυρά του πατέρα δεν γλύτωσε ούτε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, ο οποίος υποστήριξε ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση κινδύνευσε η ζωή του.

«Κινδύνευσα και έφυγα από την πίσω πόρτα» είπε στους δικαστές, ενώ επανέφερε το αίτημά του να εξεταστεί ο γενετιστής ο οποίος, σε αντίθεση με τα εργαστήρια της αστυνομίας, εντοπίζει και τρίτο άτομο στον τόπο του εγκλήματος στο Β' νεκροταφείο.

«Το μόνο που συνδέει τον κατηγορούμενο με τη δολοφονία είναι μια χαρτοπετσέτα με αίμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος με την εισαγγελέα να υποστηρίζει ότι δεν είναι της παρούσης η εξέταση του συγκεκριμένου μάρτυρα.

 

 

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα