Σοκ στην Έδεσσα: 60χρονος ασελγούσε σε εξάχρονο κοριτσάκι

Σοκ στην Έδεσσα: 60χρονος ασελγούσε σε εξάχρονο κοριτσάκι

 Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Έδεσσας η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός εξάχρονου κοριτσιού. Το νέο αυτό περιστατικό είναι ένα από τα δεκάδες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Η φρίκη αποκαλύφθηκε πριν από περίπου μια εβδομάδα. Ένας 60χρονος άνδρας κατηγορείται ότι προσέφερε καραμέλες και μπισκότα στο ανήλικο κοριτσάκι προκειμένου να το δελεάσει και να το πάει σπίτι του. Το παιδάκι ανυποψίαστο γι΄αυτό που θα ακολουθούσε δέχτηκε. Όταν πήγαν στο σπίτι του, ο 60χρονος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του εξάχρονου κοριτσιού.

Tο ματωμένο φόρεμα ενός 6χρονου κοριτσιού και η παρατηρητικότητα της μητέρας αποκάλυψαν τη φρίκη που έζησε το μικρό παιδί στα χέρια ενός 60χρονου που βρήκε ευκαιρία να ασελγήσει στο άσπιλο κορμάκι του, ικανοποιώντας τις ανώμαλες ορέξεις του.

Η μικρή επιστρέφοντας σπίτι της (μόλις 20 μέτρα μακριά από το σπίτι του 60χρονου) ήταν φοβισμένη. Όταν η μητέρα και η γιαγιά της παρατήρησαν κηλίδες αίματος στο φόρεμά της, άρχισαν να τη ρωτούν τι είχε συμβεί. Τότε το κοριτσάκι αποκάλυψε τα πάντα. Ο 60χρονος όταν πληροφορήθηκε ότι το παιδί μίλησε γι΄αυτό που συνέβη και οι γονείς του το κατήγγειλαν στην αστυνομία, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας φυτιφάρμακο.

Η Εισαγγελία Έδεσσας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του 60χρονου ο οποίος φρουρείται στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται.

Αυτό που αναμένεται τώρα είναι η ιατροδικαστική εξέταση.

eleftherostypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα