Λάρισα: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 15χρονος που χτυπήθηκε από κεραυνό

Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 15χρονου από την Λάρισα, ο οποίος χθες κεραυνοβολήθηκε – κατά της διάρκεια της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε την πόλη – την ώρα που βρίσκονταν μέσα σε γήπεδο για να κάνει προπόνηση.

Ο 15χρονος ενώ μεταφερόταν με ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο Λάρισας, υπέστη ανακοπή, με τους διασώστες της Μονάδας να είναι στο πλευρό του και την ίδια ώρα με συνοδεία της αστυνομίας, άνοιξαν οι δρόμοι για την τάχιστη διακομιδή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ αναμένεται να γίνουν προσπάθειες ώστε να ξυπνήσει και να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας τους.

Όσο για το συμβάν, όλα έγιναν χθες το απόγευμα κατά την διάρκεια της προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας, στην οποία ο 15χρονος είχε τη θέση τερματοφύλακα.

Ξαφνικά ξέσπασε νεροποντή και ενώ οι συμπαίκτες είχαν αρχίσει να αποχωρούν, ένας κεραυνός χτύπησε τον νεαρό, ο οποίος δεν πρόλαβε έγκαιρα να καλυφθεί σε ασφαλές σημείο.

Μάλιστα, από χθες έχει συλληφθεί και ο 44χρονος προπονητής της ομάδας, ο οποίος σήμερα αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.

με πληροφορίες από το larissanet

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα