Πανελλαδικές 2018, ΕΠΑΛ: Τα Θέματα σε ΑΟΔ, Γεωργικές Επιχειρήσεις, Στοιχεία Μηχανών

Πανελλαδικές  2018, ΕΠΑΛ: Τα Θέματα σε ΑΟΔ, Γεωργικές Επιχειρήσεις, Στοιχεία Μηχανών

Με τα μαθήματα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης, Στοιχεία Μηχανών, Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ιστορία των Τεχνών - Έργα και Δημιουργοί(ν.4186)* συνεχίζονται σήμερα Τρίτη, οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των επαγγελματικών λυκείων. Οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων επιστρέφουν στα εξεταστικά τους κέντρα αύριο, Τετάρτη, με τα μαθήματα της Ιστορίας, της Φυσικής και της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματισμένο Περιβάλλον.

* Στο μάθημα Ιστορία των Τεχνών - Έργα και Δημιουργοί, εξετάζονται  α) οι μαθητές/-τριες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ.Λ σχ. έτους 2017-2018   και   β) οι απόφοιτοι/-ες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ.Λ. παρελθόντων ετών που διεκδικούν το ειδικό ποσοστό 1% επιπλέον των εισακτέων στην Τριτοβάθμια  Εκπαίδευση (Μόνο για ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, ΑΕΝ).

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. 

Στο Madata.gr θα μπορείτε να βλέπετε τις εκφωνήσεις των θεμάτων για τις Πανελλήνιες 2018, και στη συνέχεια και τις προτεινόμενες απαντήσεις στα εξεταζόμενα μαθήματα.

Δείτε τις προτεινόμενες απαντήσεις στα εξεταζόμενα μαθήματα από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς.

 
 

Τα Θέματα

Για τα θέματα 'Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ)'
ΕΠΑΛ πατήστε εδώ.

Για τα θέματα 'Στοιχεία Μηχανών'
ΕΠΑΛ πατήστε εδώ.

Για τα θέματα 'Ναυσιπλοϊα ΙΙ'
ΕΠΑΛ πατήστε εδώ.

Για τα θέματα 'Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις'
ΕΠΑΛ πατήστε εδώ.

Για τα θέματα 'Ιστορία των Τεχνών - Έργα και Δημιουργοί'
ΕΠΑΛ πατήστε εδώ.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα