Εξαφάνιση Βασίλη Μελενικλή: Τον έθαψαν οι φίλοι του στην αυλή του σπιτιού τους

Εξαφάνιση Βασίλη Μελενικλή: Τον έθαψαν οι φίλοι του στην αυλή του σπιτιού τους

 Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 3 Απριλίου από την Προσουτσάνη Δράμας. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε τελικά νεκρός και θαμμένος στην αυλή ενός σπιτιού.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας είχε λάβει το ποσό των 2.000 ευρώ από τη γιαγιά του, για χειρουργική επέμβαση στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, τα ίχνη του χάθηκαν και είχε σημάνει συναγερμός Silver Alert.

Με ταξί έφυγε από την Προσοτσάνη για την Αλιστράτη. Αλλά δεν έφτασε ποτέ στη Θεσσαλονίκη για το χειρουργείο.

Τελικά μετά από τέσσερις μήνες η σορός του 37χρονου άνδρα εντοπίστηκε θαμμένη σε αυλή ενός σπιτιού στην περιοχή Αλιστράτη Σερρών.

Στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του έχουν σπεύσει αστυνομικοί από τη Δράμα και τις Σέρρες οι οποίοι ανακρίνουν τα μέλη της οικογένειας που μένουν σε αυτό το σπίτι. Μέχρι στιγμής, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι κίνητρο ήταν η ληστεία. Ο άτυχος 37χρονος είχε μαζί του τις 2.000 ευρώ, αλλά πριν πάει στη Θεσσαλονίκη πέρασε από την παρέα που έμενε στο συγκεκριμένο σπίτι και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Για την υπόθεση ανακρίνονται τα δύο αδέλφια που έμεναν στο σπίτι στην αυλή του οποίου έγινε η τραγική αποκάλυψη.

Η εκταφή του 37χρονου Βασίλη ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ενώ τα δύο αδέλφια έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια Δράμας. 

Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Βασίλης Μελενικλής, επρόκειτο να συναντηθεί με τα δύο αδέλφια.

Η Αστυνομία τους είχε εξ αρχής βάλει στο «ραντάρ» της, με τους δύο να πέφτουν σε αντιφάσεις. Το πρωί της Πέμπτης αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά έφτασαν στο σπίτι τους και ξεκίνησαν τις έρευνες, οι οποίες διακόπηκαν λόγω βροχής. Τελικά, η σορός εντοπίστηκε θαμμένη στην αυλή, σε 20 μόλις εκατοστά βάθος.

Οι δύο άνδρες έχουν προσαχθεί και σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 έχουν αποκαλύψει στους αστυνομικούς ότι έκαναν χρήση ναρκωτικών με τον 37χρονο, όταν εκείνος άφησε την τελευταία του πνοή και στη συνέχεια τον έθαψαν. Αμφότεροι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για θέματα σχετικά με ναρκωτικά.

Το σημείο που βρέθηκε θαμμένος

Όπως φαίνεται από τις εικόνες, το πτώμα του άτυχου 37χρονου ήταν θαμμένο στην αυλή δίπλα από τον τοίχο του σπιτιού. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, τα δύο αδέρφια κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα στην πόλη κανονικά, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα στη συμπεριφορά τους. Πήγαιναν σε καφετέριες, έβγαιναν τα βράδια και γενικότερα ακολουθούσαν το πρόγραμμά τους. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το φρικτό μυστικό που έκρυβε το σπίτι τους. Τα αδέρφια έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τη μητέρα τους.

Η έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη ασχολήθηκε με την υπόθεση, με τη γνωστή δημοσιογράφο να τονίζει ότι έφτασε στο σπίτι όπου βρέθηκε το πτώμα ύστερα από την μαρτυρία ενός οδηγού ταξί ότι μετέφερε τον άτυχο Βασίλη στην Αλιστράτη.

Ο οδηγός ταξί επικοινώνησε με την Αγγελική Νικολούλη και υποστήριξε ότι μετέφερε τον αγνοούμενο στην περιοχή Αλιστράτη στις Σέρρες.

Όπως προέκυψε ο συγκεκριμένος μάρτυρας, είχε απόλυτο δίκιο αφού οι έρευνες που στράφηκαν στην περιοχή απέδωσαν καρπούς και το μυστήριο λύθηκε με τρόπο φρικτό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 37χρονος πριν πάει εκείνη τη μέρα στο νοσοκομείο, σταμάτησε στο σπίτι για να συναντήσει τα αδέρφια με τα οποία διατηρούσε φιλικές σχέσεις.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η Αγγελική Νικολούλη, τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» ως κίνητρο της δολοφονίας τη ληστεία, αφού το θύμα είχε μαζί του 2.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, οι άνθρωποι που μένουν στο συγκεκριμένο σπίτι, φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του 37χρονου και μάλιστα, είχαν δεχτεί και είχαν μιλήσει για την εκπομπή της, λίγες ώρες πριν αποκαλυφθεί η φρικτή αλήθεια! Έπεσαν όμως σε αντιφάσεις, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και λίγο αργότερα, βρέθηκε το πτώμα του 37χρονου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί από το δελτίο ειδήσεων του Alpha τα όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα