Θρήνος για τους τρεις νέους που έσβησαν στα συντρίμμια του ταχύπλοου

Θρήνος  για τους τρεις νέους που έσβησαν στα συντρίμμια του ταχύπλοου

Ύστατο χαίρε από εκατοντάδες Χανιώτες στον 35χρονο Μανώλη Τσεπίση που έχασε τη ζωή του μαζί με δύο φίλους του που επέβαιναν σε ταχύπλοο μετά από πρόσκρουση του σκάφους πάνω σε βράχια της περιοχής κοντά στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων.

Η εξόδιος ακολουθία του άτυχου Μανώλη τελέστηκε στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου που είχε κατακλυστεί από κόσμο, ενώ στις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά στα Χανιά, θα τελεστεί και η κηδεία των δύο αδερφών, Κώστα και Στέλιου Κωνστανταράκη.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων για την απώλεια των τριών νέων

Ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, προέβη σήμερα, Κυριακή 20/5/2018, στο ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα αναφορικά με τηναπώλεια των τριών νέων συμπολιτών μας:

“Εκ μέρους του Δημοτικού μας Συμβουλίου και προσωπικά εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου και σκόρπισε τη θλίψη στην κοινωνία των Χανίων.

Για την τραγική αυτή απώλεια των τριών νέων και αγαπητών στην κοινωνία συμπολιτών μας εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στις οικογένειές τους”.

 

cretalive

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα