Τροχαίο δυστύχημα στον Κηφισό: Τα πρόσωπα της τραγωδίας. Βίντεο

Τροχαίο δυστύχημα στον Κηφισό: Τα πρόσωπα της τραγωδίας. Βίντεο

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου η 34χρονη Μπλερίνα Γκούρι, το τρίτο θύμα της φονικής νταλίκας στον Κηφισό.

Η άτυχη γυναίκα επέβαινε μαζί με τον πατέρα της Σπύρο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε εκείνος και όπως κάθε μέρα, ο πατέρας πήγαινε την κόρη του στη δουλειά και κατόπιν πήγαινε κι εκείνος στη δική του.

Το νήμα της ζωής του πατέρα κόπηκε επί τόπου, όπως και του Δημήτερ Παμπούκο, που οδηγούσε το δεύτερο αυτοκίνητο το οποίο έγινε άμορφη μάζα σιδερικών κάτω από το βαρύ όχημα που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ένας 64χρονος.

Σοκάρει η εικόνα από τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης στη λεωφόρο Κηφισού που προκάλεσε τον θάνατο δύο ανθρώπων.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν στις 5.40 τα ξημερώματα στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του ΙΚΕΑ, όταν μια νταλίκα έφυγε από την πορεία της μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και στην κυριολεξία συνέθλιψε τα δυο οχήματα.

Μέσα σε αυτά, ένας πατέρας 60 ετών και η 34χρονη κόρη του. Ο πατέρας σκοτώθηκε επι τόπου η κόρη του χαροπαλεύει στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν. Στο άλλο αυτοκίνητο ένας 65χρονος ο οποίος επίσης έχασε την ζωή του μέσα σε λίγα λεπτά.
Ο 65χρονος οδηγός της νταλίκας που έκανε τρελή πορεία ήταν σύμφωνα με την Τροχαία ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αλκοόλ ήταν 4 φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Είναι σύμφωνα με πληροφορίες αδερφός δημάρχου από περιοχή στην Πελοπόννησο και ιδιοκτήτης φορτηγών για χωματουργικές εργασίες.

eleftherostypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα