Το σίριαλ μιας απόπειρας βιασμού για την αναβολή του γάμου

Το σίριαλ μιας απόπειρας βιασμού για την αναβολή του γάμου

Η 25χρονη βοηθός οδοντιάτρου τα άλλαξε και (πλέον) επιμένει ότι δέχτηκε επίθεση πίσω από το Πεδίον του Αρεως

Στην αρχική εκδοχή ότι το βράδυ της περασμένης Τετάρτης έγινε απόπειρα βιασμού σε βάρος της στην περιοχή του Γκύζη επανέρχεται η 25χρονη βοηθός οδοντιάτρου, η οποία υποστηρίζει ότι πάνω στην ταραχή της δεν κατάλαβε τι… υπέγραψε στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς!

Η νεαρή κοπέλα προτίθεται να αποκαταστήσει την αλήθεια με νέα κατάθεσή της την ερχόμενη Τετάρτη.

«Κάποιο κείμενο της δόθηκε να υπογράψει, δεν το διάβασε εκείνη την ώρα η κοπέλα, καθώς ήταν εξαιρετικά ταλαιπωρημένη και ταραγμένη» τονίζει στην «Espresso» o δικηγόρος της Αντώνης Φούσας, προσθέτοντας ότι θα ακολουθήσει και νέα κατάθεσή της για την υπόθεση του «δράκου», που παίρνει πάλι νέα τροπή.

Αμφιβολίες

Σύμφωνα με τους οικείους της, η 25χρονη, που νοσηλεύτηκε επί τρεις ημέρες στο νοσοκομείο, δεν είχε λόγο να πει ψέματα, αλλά ούτε θα προέβαινε σε αυτοτραυματισμό! Σύμφωνα, πάντως, με αστυνομικές πηγές, τόσο οι περιγραφές της νεαρής κοπέλας όσο και η απουσία αυτοπτών μαρτύρων προκαλούν βάσιμες αμφιβολίες για το αν το περιστατικό της απόπειρας βιασμού συνέβη πράγματι σε ένα κεντρικό σημείο πίσω από το Πεδίον του Αρεως.

Η 25χρονη είχε καταγγείλει την απόπειρα βιασμού της στις 8.30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, εμφανώς ταραγμένη και τραυματισμένη στο στήθος, στους μηρούς και στην κοιλιά, και είχε κάνει λόγο για έναν αδύνατο, μάλλον ξανθό άνδρα, που της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Μάλιστα, κατά το θύμα, ο δράστης δεν κατόρθωσε να επιτύχει τον σκοπό του, καθώς η ίδια αντέδρασε. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε μηχανή που οδηγούσε συνεργός του και αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ομως στη συνέχεια η 25χρονη φέρεται ότι αναίρεσε την κατάθεσή της, υποστηρίζοντας πως… εφηύρε τον «δράκο» για προσωπικούς λόγους.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η νεαρή αποκάλυψε στη συνέχεια ότι ο λόγος που είπε ψέματα ήταν ότι ήθελε να αναβάλει τον γάμο με τον σύντροφό της!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα