Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρινόπουλος

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρινόπουλος, γιός του Λεωνίδα Μαρινόπουλου και επικεφαλής της «Μαρινόπουλος ΑΕ». Ο επιχειρηματίας θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε διότι δεν προσήλθε ως όφειλε κατόπιν δικαστικής αποφάσεως για να προσκομίσει τον κατάλογο περιουσιακών του στοιχείων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό αποκρύπτοντας με αυτόν τον τρόπο την οικονομική δυνατότητα του να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του..

Την δικαστική απόφαση κέρδισε ένας από τους βασικούς προμηθευτές της εταιρείας του Δημήτρη Μαρινόπουλου.

​Από έρευνα που είχε διενεργηθεί αρμοδίως αποκαλύφθηκε πώς ο επιχειρηματίας εμφανίζει περιουσιακά στοιχεία ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς
Ο Δημήτρης Μαρινόπουλος ο οποίος χρωστούσε μεγάλα ποσά σε προμηθευτές τα οποία δεν εξοφλούσε διατάχτηκε να προσκομίσει στην Δικαιοσύνη στοιχεία για την περιουσία του. Από έρευνα που είχε διενεργηθεί αρμοδίως αποκαλύφθηκε πώς ο επιχειρηματίας εμφανίζει περιουσιακά στοιχεία ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς που είναι όλοι συνδεδεμένοι με υπεράκτιες εταιρείες διάσπαρτες ανά την υφήλιο.

Στους λογαριασμούς αυτούς φαίνεται ως κάτοχος ο Δημήτρης Μαρινόπουλος σύμφωνα με έγγραφα τα οποία θα δημοσιοποιήσει σύντομα το zougla.gr. Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι το συνολικό ύψος της περιουσίας του επιχειρηματία αγγίζει μυθώδη ποσά.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση σε λίγο...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα